miercuri, 10 iunie 2015

Review: Tea Tree Oil-Thursday Plantation

Am primit de 2 săptămâni uleiul 100% pur de arbore de ceai(Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation. Am primit un ambalaj de 10 ml.

SE POATE FOLOSI PENTRU:
Acnee:2-3 picături de ulei pe zonele infectate de două ori pe zi.Puteți adăuga ulei în demachiant.

Cap,scalp: se adaugă  5-10 picături de ulei într-o cantitate de șampon, necesară pentru o singură sălare, precum și în balsamul de păr, folosiți-l până la însănătoșire.

Părul uscat: lăsați șamponul și balsamul de păr cu ulei timp de 9-10 minute și apoi clătiți bine. Se repetă o dată de ori pe săptămână.Se adaugă 3 picături de ulei la un pahar de apă fierbinte și stropiți pieptenele și periile cu soluție de arbore de ceai.

Dermatite masați  cu ulei în amestec de 1 la 10 părți cu orice alt ulei.

Dinții, gingivita, hemoragia gingiei: picurați 3-5 picături de ulei într-un pahar cu apă caldă și clătiți de două ori pe zi, pentru ștergerea gingiilor, folosiți ulei pur.

Infecție de urechi: se adaugă în urechi 1-2 picături de amestec cald de ulei 100% pur de arbore de ceai cu orice alt ulei vegetal,în proporție de 1 la 10.

Carii: adăugați 2 picături de ulei pe periuța de dinți când curățati dinții. Clătiți gura de 3 ori pe zi cu apa în care adăugați 5 picături de ulei.

Spălături vaginale(igienă personală)-se dizolvă 7-10 picături de ulei în 0, 5l de apă caldă.O răciți și apoi faceți spălături.

Durei de dinți: clătiți gura cu apa cu ulei, pe locul dureros aplicați o compresa cu ulei.

Mătreață: se adaugă 5-10 picături de ulei într-o cantitate de șampon, necesară pentru o singură spălare. Păstrați câteva minute șamponul pe păr, apoi clătiți.

Negi: se aplică direct și treptat pe neg câte 3-5 picături până când acesta se îmbibă complet. Folosiți-o până când negul dispare complet.

Epilare în zona inghinală: aplicați după epilare un amestec de ulei din arbore de ceai cu orice alt ulei în proporție de 1 la 4. Repetați de 2 ori pe zi.Roșeața și inflamația vor dispărea.

Curățarea pielii: Se dizolvă 1-2 picături de ulei în cantitatea de cremă/loțiune oe care o folosiți pentru o hidratare intensă.

Dureri de gât,laringită: se dizolvă 4-5 picături de ulei în apă caldă și clătiți de 2-3 ori pe zi.

Tuse, răceală,guturaiȘ se adaugă 9-10 picături de ulei în inhalator și se fac inhalații înainte de somn.

Se mai folosește pentru arsuri pe corp, bronșită, înțepături insecte, bășici, cojițe pe scalp, în gospodărie pentru dezinfectarea locuințelor, umezirea aerului.

Prezentare: am primit uleiul într-o ambalaj de sticlă, cu picurător. Mirosul pregnant de ierburi.
Poate crea reacții alergice, de aceea se recomandă a se aplica uleiul pe o porțiune de piele. La mine, nu a fost cazul de așa ceva, dar mai bine să previi.

CUM ȘI PENTRU CE AM FOLOSIT-O EU?

1.Pentru acnee. Am folosit-o de 2 ori pe zi:dimineața sau seara. Am aplicat 2-4 picături direct pe zonele afectate de acnee, nediluat. Prima senzație este de răcorire.Tenul nu este încărcat, uleios sau uscat, din contră am simți tenul proaspăt ca după folosirea a unei măști răcoritoare. Mirosul este foarte puternic de ierburi aromate. Coșurile nu s-au uscat imediat, ci treptat. După 2 săptămâni de utilizare, coșurile au dispărut, și sunt foarte mulțumită de acest produs. În alte review-uri și chiar în ghidul de instrucțiuni, am citit că se poate utiliza diluat în demachiant sau în orice altă cremă pe care o utilizați în mod frecvent.Pentru ten sensibil, este recomandat să o folosiți diluat, căci poate crea reacții alergice. Acum eu adaug câteva picături de ulei  în combinație cu demachiantul sau cu o cremă pe care o folosesc pentru hidratare.

2.Pentru păr: nu am probleme cu mătreața, dar părul meu e gras, și se îngrașă foarte repede. Am picurat vreo 5 picături de ulei în șampon și am lăsat să acționeze vreo câteva minute. De obicei, îmi spăl părul de 2 ori pe săptămână, dar am observat că după prima utilizare părul meu nu s-a mai îngrăsat atât de mult. și nu a fost nevoie să îl spăl decât o dată pe săptămână.Se poate adăuga uleiul și în balsam.

3.Pentru răni, arsuri, bătături- Zilele acestea m-am procopsit cu un mic accident. Din greșeală puțină apă fiartă a ajuns pe mâna mea.Știți cât sunt de dureroase arsurile. Am aplicat imediat câteva picături de ulei nediluat cu altceva.Nu a usturat, ci din contră am simțit o senzație de răcorire. Pot spune că zona afectată nu m-a mai usturat din acel moment, sau în zilele următoare.

Am căpătat și niște bătături, răni de la niște sandale, am aplicat la fel direct pe rană, nediluat și am observat că s-a vindecat mai repede. Nu ustură pe rană!

4.După epilare, în zona inghinală- am pielea foarte sensibilă și am aplicat câteva picături direct în zona epilată. Nu m-am mai iritat sau roșit așa cum pățeam de obicei.

5.Pentru aparatul respirator- am aplicat vreo 4 picături în aerosol, acel inhalator pentru copii în combinație cu ser fiziolofic și ACC, căci lui Bubu îi curgeau mucișorii, și pot spune că după vreo 2 aerosoluri secreția a încetat.Am folosit și eu aerosolul cu ulei și ser fiziologic, pentru o iritație a gâtului.senzația a fost de ușurare a respirației, de curățare a căilor respiratorii. Îl recomand cu încredere.

Având în vedere gama largă de utilizări, e musai să aveți în casă uleiul 100% pur de arbore de ceai. Ținând cont că este foarte concentrat, îl puteți folosi o perioadă îndelungată. Uleiul pur de arbore de ceai este cunoscut că pătrunde în straturile cele mai profunde ale pielii. Îl puteți folosi pentru întreținerea pielii diluat adăugat în cremă sau loțiune, pentru păr, arsuri,herpes, buze crăpate, etc. Merită să îl cumpărați fiind un puternic antiseptic, pe care îl puteți folosi și pentru răni, arsuri, bătături.
Il puteți comanda de aici.Pe site-ul Thursday Plantation găsiți multe produse cosmetice pentru îngrijirea personală care au la bază arborele de ceai.
VĂ RECOMAND ACEST ULEI CU TOATĂ ÎNCREDEREA! TEA TREE OIL de la Thursday Plantation este un ajutor de nădejde pentru îngrijirea tenului, corpului, părului și chiar pentru gospodărie (fiind un puternic antiseptic, omorând microbii)

AȚI FOLOSIT ACEST ULEI?L-AȚI COMANDA?




9 comentarii :

  1. Multe proprietati mai are si acest ulei! Tocmai am aflat despre el citind o reteta despre cum se face in casa un deodorant 100% natural. :)
    Bine de stiu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu l-am primit spre testare, vreau sa spun ca am fost foarte fericita sa vad ca l-am folosit pentru niste bataturi de la incaltaminte si pur si simplu durerea a disparut si in 2 zile au disparut si basicile, nici nu se mai cunoaste ca le-am avut

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu il am in teste inca,frumos review

    RăspundețiȘtergere
  4. acum il testez si eu, cu toate ca ambfolosit si inainte de la alta firma!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest ulei nu , dar ulei de arbore de ceai da :D Eram sigura ca o sa iti placa <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am folosit acest ulei. Suna foarte tentant mai ales ca are mai multe proprietati :)
    Multumesc de review! :-*

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie mi-a folosit tot la acnee si la par, l-am pus si in crema de fata de zi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Trebuie sa il încerc si eu. Ma bucur cand gasesc un astfel de produs care poate rezolva mai multe probleme si este neaparat nevoie sa il avem in casa.

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...