joi, 18 iunie 2015

OOTD-Floral dress

Dragele mele, așa cum v-am spus într-o postare anterioară, coletul meu de la SheIn a sosit, dar din lipsa de fotograf, am amânat ședințele foto :))

Auzisem la un moment dat la o emisiune TV că o rochie florală e un must have al verii.Eu nu am ales rochia de mai jos pentru că ar fi sau nu în trend, îmi aleg hainele doar pentru că îmi plac.


Materialul este subțire, dar acest lucru e perfect pentru vară. Are un jupon pe dedesubt, deci nu riscați să se vadă ceva forme :) Menționez că am comandat mărimea S, în condițiile în care am 1,60 și cam 50 kg. Am o problemă cu lungimea rochiilor sau a fustelor, nu îmi plac foarte scurte.Această rochie e normal să fie mai scurtă fiind de vară,dar dacă era un pic mai lungă era și mai bine :) . În talie are elastic, se poate adauga și o curelușă așa cum am văzut în unele poze pe site-ul SheIn, dar eu am purtat-o așa.



Se calcă foarte ușor,și nu se șifonează mai deloc.Credeți-mă că am tot purtat-o pentru că e foarte lejeră, nu se lipește de corp, iar materialul subțire o face ideală pentru vremea caniculară.Chiar îmi place foarte mult rochia.



Am încercat o piruetă :))


AM PURTAT:

SANDALE-random
GEANTĂ AVON

VĂ PLACE ROCHIA MEA?

8 comentarii :

  1. Ce frumos iti vine rochita asta, e vaporoasa si feminina. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mihaela!E foarte vaporoasa si asta imi place foarte mult!

      Ștergere
  2. Este foarte frumoasa rochita <3 Are un aer elegant si finut <3 Iti sta foarte bine :D Chiar este potrivita pentru vara :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu cat imi place rochea,cat imi place ca te vad.Imi place stangacia ta,timiditatea in fata aparatului.O simt,dar e tare placuta! Incetul cu incetul vei deveni si tu o profesionista,stiu asta.Te imbratisez cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  4. esti foarte draguta si rochita te prinde de minune dar sa stii ca cel mai mult ma bucur sa te vad luminoasa si linistita :)

    RăspundețiȘtergere
  5. frumoasa!

    http://intrendbydeea.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  6. E super rochita si iti sta foarte bine. Am fost la un click distanta sa mi-o comand si eu, dar ceva m-a oprit si mare greseala am facut. Mi-am comandat alte rochite si sunt mari, stau ambalate in dulap. :( Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici mie nu imi convin prea scurte, dar rochita asta este tocmai potrivita si te prinde grozav. Nu te teme de lungimea asta, chiar iti sta bine!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...