luni, 15 iunie 2015

Gama Apidermin Sun de la Complexul Apicol-review

Hello, ladies!Week-end-ul acesta a fost foarte călduros, prea cald pentru gustul meu,drept pentru care eu și băieții mei am plecat la plajă. Plăcerea a fost maximă de la mic la mare. Norocul a fost că înainte să plecăm la plajă, cu o zi înainte, curierul ne-a adus ce aveam nevoie pentru a ne pregăti de soare :Emulsia de plajă cu factor de protecție solară 30 și emulsia reparatoare din gama Apidermin Sun de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj.


Emulsia pentru plajă cu factor de protecție 30 din gama Apidermin Sun a fost o adevărată încântare pentru mine, încă de când am citit ceea ce conține. Fără PARABENI, Fără PARAFINE,fără COLORANȚI, emulsia plajă SPF 30 este un produs românesc creat de Complexul Apicol Veceslav Harnaj, Asociația Crescătorilor de albine din România. După ultilizare, încântarea a fost și mai mare.Emulsia asigură o protecție ridicată împotriva razelor de soare nocive atât UVA cât și UVB.Ingredientele active de origine naturală hrănesc și hidratează pielea în timp ce o protejează împotriva arsurilor.




Emulsia vine într-un ambalaj de 200ml de plastic.  


Conține unt de shea, ulei de cătină, vitamina E și lăptișor de matcă.Toate aceste ingrediente sunt cunoscute pentru proprietățile lor nutritive și hidratante.
Untul de shea este hidratant, previne iritațiile pielii și protejează pielea de acțiunea radiațiilor solare.
Uleiul de cătină conține substanțe active ca vitamina E sau Betacarotenul care stimulează refacerea colagenului și previne apariția ridurilor.
Lăptișorul de matcă are totodată proprietăți anti age, stimulând regenerarea celulară. Cu asemenea ingrediente, protecția solară, hidratarea, dar și regenerarea celulară sunt asigurate.







lista de ingrediente, observați că este un produs fabricat în Romania și netestat pe animale.

 De la mic la mare ne-am cremuit, culoarea este albă, se aplică cu 30 minute înainte de expunerea la soare și ori de câte ori este nevoie, după baie, ștergerea cu prosopul, etc.
Mirosul este specific produselor care conțin derivate din miere,un miros dulce parfumat. Emulsia este destul de consistentă și cremoasă.

Pot spune că pielea mea a fost protejată, seara, pielea mea chiar dacă se înroșise puțin, nu m-a usturat și nici nu am simțit-o iritată. Am un bronz frumos, uniform, iar pielea mea a fost protejată de radiațiile solare.

După duș și chiar și în zilele următoare,  am aplicat Emulsia reparatoare după plajă care repară și calmează pielea după expunerea la soare. Conține ulei de migdale dulci, ulei de cătină, alantoină, vitamina E, unt de shea,doar ingrediente cunoscute pentru efectele lor regenerative și nutritive.

lista de ingrediente
Vă recomand aceste produse, căci conțin ingrediente naturale, emulsia pentru plajă are factor de protecție 30 astfel veți fi protejați de radiațiile solare, iar emulsia reparatoare calmează pielea iritată.Prețurile sunt foarte bune,cu mult mai mici decât alte produse de pe piață. Să nu uităm că sunt produse românești de la Complexul Apicol.așa că de ce să nu cumpărăm de la noi din țară, mai ales când avem produse atât de bune? Deja am pus ochii pe niște creme pentru ten,dar și ceva produse pentru păr pe care o să mi le comand.Am văzut că au și miere, dar și produse pentru stimularea imunității.Super!!

Îi găsiți și pe Facebook click aici

AȚI FOLOSIT VREODATĂ PRODUSE DE LA COMPLEXUL APICOL?CE PĂRERE AVEȚI DESPRE ELE?


4 comentarii :

  1. Chiar suna foarte tentant si cred ca o sa le incerc si eu cand o sa merg la mare dupa ce scap de sesiune. Imi place ca nu au prostii in ele. Imi vine sa plang cand vad doar creme de protectie de soare in jurul meu :)) Sper ca ai avut o vacanta frumoasa :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cunosc termenii din lista de ingrediente, insa doar cu unt de shea nu te poti proteja de radiatiile solare din ce am citit eu pe blogul Pasagerei e nevoie de niste filtri care sa protejeze pielea atat pentru UVB cat si UVA.
    "Ultravioletele de tip A (UVA), care contribuie la îmbătrânirea prematură a pielii, apariția ridurilor, pierderea elasticității , eritem ( sau roșeața pielii) si variate reacții alergice. Ultravioletele de tip B (UVB) produc arsuri solare , cancer de piele si îmbătrânirea prematură a pielii."
    pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe eticheta scrie Emulsia asigură o protecție ridicată împotriva razelor de soare nocive atât UVA cât și UVB.Ingredientele active de origine naturală hrănesc și hidratează pielea în timp ce o protejează împotriva arsurilor.Nu stiu nici eu ce sunt cu acele ingrediente de pe eticheta, am comparat lista de ingrediente cu un produs Nivea si erau cam aceleasi, cu singura diferenta ca cele de la Apidermin au ingrediente naturale cunoscute pentru proprietatile lor deosebite asupra pielii. Eu pot spune ca am stat o zi in soare si nu am avut probleme sa am pielea arsa.

      Ștergere
  3. Pe aceste produse nu le-am folosit. Stiu ca acum multi ani am incercat o crema de fata si un lapte demachiant dar nu m-am impacat cu ele.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...