miercuri, 10 iunie 2015

Costume de baie o piesa pentru fete cochete

Hello, ladies! Maya Angelou spunea că viața nu e măsurată de numărul respirațiilor pe care le avem, ci de momentele care ne iau respirația. Viața e un permanent carusel de emoții, evenimente și trăiri.Important este să luăm tot ce e mai bun din toate și să trăim viața așa cum este ea, cu bune și cu rele. Trăind fiecare moment frumos la intensitate maximă, vom căpăta astfel un bagaj emoțional de neprețuit. Îmi plac momentele petrecute cu iubitul meu și cum amândoi iubim apa, ne-am propus ca aceasta vară să mergem mai des la bazin.Poate reușim să ajungem și la mare.
Azi aș vrea să vă prezint câteva modele de costume de baie care mi-au plăcut foarte mult de pe site-ul costume-baie.ro

Costum de baie Meredith are o culoare superbă de verde marin.Modelul decupat în zona șoldurilor creează un efect optic deosebit. Un costum de baie dintr-o piesă modern, cu buretei push up detasabili pentru toate mărimile. Ce spuneți doamnelor de acest costum, așa-i că e super fain?

Mi-a plăcut și acest model de costum de baie dintr-o singură piesă în primul rând pentru modelul floral și pentru culoarea plăcută. Produsul este certificat cu hologramă, și este realizat din țesătură italiana Carvico, rezistentă la lumina soarelui și frecarea de nisip.Compoziție 8-% poliamida și 20% elastan. Click pe imagine pentru mai multe detalii.


Dacă vă creați cont pe site, beneficiați de o reducere de 5%





2 comentarii :

  1. Imi plac teribil amandoua, mi-au placut intotdeauna costumele intregi, avantajeaza siluetele mai plinute.

    RăspundețiȘtergere
  2. Visez la unul intreg, am unul cu spatele gol insa nu ma simt cu operatia expusa si nu l-am purtat vreodata.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...