duminică, 21 iunie 2015

CBstore te imbraca vara aceasta

Hello ladies!Vara aceasta se anunță destul de călduroasă,că doar vara nu-i ca iarna, nu??
Vara este printre anotimpurile mele preferate, pentru simplul motiv că pot purta haine lejere și mă pot bucura de mersul la piscină.

Orice femeie se pregătește din timp pentru marea ieșire la piscină sau de ce nu la mare, ba chiar am prietene care țin cure de slăbire cu luni înainte de începerea sezonului estival. Femeile sunt complicate când vine vorba de frumusețea lor, și până la urmă nu suntem noi frumoasele speciei umane? 

Este foarte important să avem grijă de noi, pentru că frumusețea se vede și în exterior,dar mai ales pornește din interiorul nostru. Starea de bine ne dă o strălucire și o energie grozavă,iar pentru o femeie e foarte importantă și atitudinea pe care o are,nu doar frumusețea exterioară.Nu degeaba spunea Audrey Hepburn că fetele fericite sunt cele mai drăguțe :)

Vara aceasta în afară de căldurile care ne vor topi la propriu, magazinele abundă în reduceri. În mediul online, reducerile au început deja, căci cine nu știe că vara femeile au un chef nebun de shopping mai ales că au unde să îți etaleze ținutele: la terasă, în club, la mare :)

Poate nu știați dar pe CBstore sunt multe haine aflate la reducere, și în plus primează calitatea hainelor. Pe site sunt multe haine pentru orice stil. Nu uitați că stilul vestimentar este uneori felul de a spune cine suntem fără a vorbi.

Am găsit chiar și costume de baie frumoase foc.
Mi-a plăcut mult acest costum format din 2 piese pentru combinația foarte potrivită de culori și pentru design-ul minimalist al sutienului.

Ce mi-a mai plăcut de pe site-ul Cătălin Botezatu în cazul în care nu v-ați prins de unde vine numele CBstore :) este geanta de mai jos.

Profitați de reduceri și fiți strălucitoare vara aceasta cu CbStore.

 Nu uitați că indiferent de haina pe care o purtați, atitudinea face totul! Citeam undeva că vara aceasta în afară de ținutele florale, se poartă onduleurile, buzele roșii și tenul impecabil,iar stilul retro revine în forță. Indiferent de tendințe, pe site-ul CBstore.eu veți găsi mereu ceva la modă. 

Spor la shopping!




6 comentarii :

  1. Chiar sunt in cautare de costume de baie, ma pregatesc sa plec la mare. :) Asa ca recomandarile tale sunt binevenite.
    O mentiune, cred ca tenul impecabil s-a purtat dintotdeauna. :P :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Costumul de baie trebuie ales cu grija...multa grija!

    RăspundețiȘtergere
  3. Audrey Hepburn a fost şi rămâne febleţea mea în materie de actriţe!

    RăspundețiȘtergere
  4. De pe acest site nu am comandat, dar Catalin Botezatu e un designer cunoscut.Imi place geanta aleasa de tine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos e costumul de baie, nu stiam acest site, dar de Catalin Botezatu stiam :) O sa ma uit si eu pe site-ul lui.

    RăspundețiȘtergere
  6. Geanta e deosebit de frumoasa, dar ce pret are...Hmmm, imi place si costumul de baie!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...