miercuri, 13 mai 2015

OOTD-Casual look and a lot of color

Azi am avut plăcută ocazie să ajung în Craiova. Cu treburi desigur, dar printre obligații, am reușit să ne recreăm puțin, și am dat o raită prin centrul Craiovei. 
Craiova e orașul meu de suflet, nu știu de ce, dar eu mă simt aici foarte bine, poate pentru că am fost și de multe ori aici și deja când ajung în Craiova mă simt ca acasă.

Cu ocazia aceasta am testat și noua cameră foto și ne-am și fotografiat și noi, colegele. Am avut un decor frumos ce-i drept.





Ziua nu a fost foarte călduroasă, dar perfectă pentru o ieșire în parc.
Ținuta lejeră, casual, colorată așa cum v-am obișnuit. rar o să mă vedeți în negru :) Culorile îmi dau o stare de bine.M-am asortat chiar și cu floricelele :))


M-am simțit tare bine în aceste haine, vă povesteam de ele că le-am comandat de pe dresslink.com


Tricoul e foarte lejer, merge de minune la o ținută casual, dar cu siguranța se poate asorta și cu o ținută mai elegantă, cu un sacou deasupra. Prețul foarte bun, îl găsiți pe mai multe modele, mie acesta mi-a plăcut, pentru că acel trandafir roșu trebuia să se asorteze cu pantalonii :))



Pantalonii i-am comandat tot de pe dresslink.com, pe mine m-au cucerit definitiv, și culmea nu a trebuit să îi mai modific, în condițiile în care eu cam toți pantalonii trebuie să îi ajustez. Pe site, sunt și pe alte culori. Sunt ușor mulați, nu sunt evazați în partea de jos. Mărimea e 29.

Eu o să mai comand de pe dresslink.com pentru că au prețuri foarte bune, tricouri cu 3$, genți la 5$, pantaloni la fel, prețuri foarte accesibile. Transportul nu e gratuit, dar nu e foarte scump,costă în jur de 10$. Merită, căci calitatea e foarte bună și îți poți cumpăra multe haine, la asemenea prețuri accesibile. Interesant e faptul că zilnic, au haine care costa fix 0,01$. Puteți adauga doar un singur produs care costa 0,01$ în coș. Super, nu?Transportul se calculează în funcție de greutate, în dreptul fiecărui produs aveți o opțiune Estimate Shipping Fee și acolo vedeți costul estimativ al transportului. La 10$  la mine transportul a fost 10$.




AM PURTAT:

ESPADRILE- random
GEANTA-random



VĂ PLACE ținuta mea și  HAINELE DE E DRESSLINK.COM?




8 comentarii :

  1. Sunt faine lucrurile, dar - cat mai pot alege - prefer sa ating materialele inainte sa le cumpar, mai ales la haine. :)
    Trandafirul chiar se asorteaza cu pantalonii. :)
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mult imi place ca esti vesela si incerci sa faci primavara si mai colorata. Si eu ador culorile deschise si port cu drag diferite culori. Ma bucur ca ai reusit sa faci si fotografii si sa te plimbi si shopping sa faci. Liuba x

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragut tricoul! Si pantalonii colorati - i like it! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Culorile deschise iti creeaza o stare de bine :)!!! Eu astazi port roz si m-am trezit zambind pe strada si chicotind alaturi de cunoscuti... Am comandat si eu haine pe internet... De multe ori am nimerit marimea si modelul, dar mi s-a intamplat sa cumpar si haine care nu se potriveau ca si croiala...Nu ma avantaja croiala... O tinuta lejera, vesela si un model cu un corp pe masura :)!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoasa tinuta! <3 Tricoul e super <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare ca pe vremea aia nu ne stiam! Colaborezi de ceva timp cu dresslink :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...