marți, 19 mai 2015

Busy days...

Salutare dragele mele, sper că sunteți sănătoase.
Am avut o perioadă destul de stresantă în ultima perioadă, azi cel puțin am avut o zi mai mult decât aglomerată, stresantă și dificilă la serviciu, dar totul e bine când se termină cu bine. Nu sunt foarte mulțumită de cum au ieșit lucrurile, poate pentru că sunt o perfecționistă, și mereu vreau să iasă totul perfect. Nu se poate, mai ales când lucrezi cu oamenii.
Poate am obosit și eu în ultima vreme și fizic și psihic și e greu să le faci pe toate la superlativ.

Tocmai de aceea am fost cam absentă de pe blog, căci psihic am fost obosită la maximum, și nici cu timpul nu am stat tocmai bine, dar am scăpat. Dacă ați știi cât de mult vreau să vină concediul, spre sfârșitul anului școlar tot timpul mă simt obosită.

Am multe de recuperat, multe postări care așteaptă mental, de mult timp, să fie scrise.


VĂ ÎMBRĂȚIȘEZ CU DRAG!!!


4 comentarii :

  1. Stiu despre ce vorbesti si am impresia ca acum toti suferim de asa ceva. Eu saptamana trecuta am crezut ca nu o sa scap de acele zile pline de stres, dar am ajuns sa fiu bine din nou, sa fiu putin mai libera si sa imi fac timp si pentru mine. Iti doresc sa fii puternica pana la sfarsit, totul e schimbator si aceasta stare e pentru o perioada scurta. Iti trimit imbratisari si ganduri frumoase. Liuba x

    RăspundețiȘtergere
  2. Viata e alcatuita din zile fel de fel, de trairi fel de fel... :) Sanatoasa sa fii, ca bine le vei trece pe toate. Acu' acu' vine vacanta. :)
    Spor la ce ai de facut si la ce doresti sa faci!
    Imbratisari cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Ella te inteleg perfect, si eu am cam lipsit de pe blog din cauza serviciului si problemelor care intervin exact cand ti-e lumea mai draga. Abia astept si eu vacanta, din pacate mult a fost, mult a mai ramas. :((
    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. este mereu bine cand avem de rezolvat probleme - aceste sarcini ne motiveaza si ne tin activi :)) Inchipuieste-ti ce plictisita ai fi fost sa stai in casa singura, in jurul tau sa fie totul aranjat sa nu mai fie nevoie de ncio modificare... :)))
    Mult succes cu toate cate iti propui sa faci! Alterneaza munca, mai faci cate o plimbare in parc -cu siguranta si Bubu are mare nevoie.
    Numai bine! Succes!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...