vineri, 19 februarie 2016

Vrei să ai zilnic cele mai tari oferte și reduceri la tot ce îți dorești?

Ca femeie și iubitoare de shopping online îmi place să navighez pe site-uri și să profit de cele mai bune oferte pentru a cumpăra diferite produse la prețuri accesibile.
Nu mai este o surpriză că mă îmbrac din magazinele din străinătate. nu pentru că sunt vreo fashionistă sau fițoasă, dar prețurile accessibile pe care le au site-urile străine m-a determinat să renunț la cumpărăturile din România. Atunci când dai pe o bluză 15 ron, iar în țară costă până chiar și de 10 ori mai mult, e clar că devii fană a shopping-ului online pe site-urile din străinătate. Să nu vă mai spun că ei au și transport gratuit la o valoare a comenzii mult redusă față de magazinele de la noi din țară. 

Azi o să vă dezvălui secretul meu când vine vorba de cumpărăturile online, eu am un as în mânecă de fiecare dată când aleg să fac o comandă și anume profit de cupoanele și multele oferte care sunt pe site-ul DontPayFull.com



Ce este acest site? Este locul în care găsești coduri de reducere de pe diverse site-uri străine, coduri pe care le aplici atunci când faci o comandă și acestea scad semnificativ valoarea coșului de cumpărături. Pe lângă codurile acestea, afli primul ofertele magazinele online.

Cât te costă să afli toate aceste ponturi? NIMIC, totul e gratuit, contul ți-l faci în nici 5 minute, și în acest fel ești la curent cu toate reducerile, ofertele și cupoanele de pe site-urile online. Le vei primi zilnic pe mail, fără a te abona la nenumărate site-uri.

De la haine, încălțăminte, accesorii, până la mobilă și electrocasnice, pe DontPayFull nu plătești prețul întreg la niciun produs, căci ai la dispoziție nenumărate oferte și reduceri.

Dacă sunteți sceptici cu privire la shopping-ul online pe site-urile străine, vă spun eu din propria experiență, motivele pentru care în ultimul an, aleg doar această modalitate de shopping:

1. Prețuri sunt foarte, foarte mici comparativ cu cele de pe site-urile românești.

2. Transportul este gratuit de cele mai multe ori.

3. Nu mi s-a pierdut niciun colet până acum, iar dacă se pierd primești banii înapoi.

4. Nu am fost niciodată dezamăgită de comenzile mele, căci dacă citești cu atenție descrierea produselor nu ai cum să dai greș.

5. Primești tot timpul oferte și reduceri când devii client al diferitelor site-uri.


Dacă v-am convins intrați și voi pe site-ul DonPayFull.com și creați-vă cont, dacă nu vrei să îți faci cont te poți abona la newsletter cu adresa de mail. Nu vă costă nimic, ci doar primești zilnic pe mail reducerile și ofertele de pe diferite site-uri. Cred că o să îmi dau și eu o comandă cu ajutorul cuponului de reduceri, la categoria Beauty sunt multe cupoane de reduceri pentru site-urile de cosmetice.

Pe principiul că banii vorbesc, dar ai mei doar îmi spun la revedere, vă doresc o zi spornică în ale shopping-ului :))



4 comentarii :

  1. nu ma uit...nu ma uit..ca nu o sa pot rezista si ma chinui sa strang banii in perioada asta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc sentimentul, si eu ma chinui luna de luna sa strang bani si tot degeaba, tot cad in ispita :))

      Ștergere
  2. M-am inregistrat si eu. Foarte interesanta ideea cu codurile de reduceri.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...