vineri, 26 februarie 2016

Profructta-sucuri naturale românești

Merele de aur sunt româneşti: se lansează sucurile naturale Profructta

Profructta s-a născut în Câmpulung Muscel şi, din respect pentru autenticitatea universului satului, culege energia satelor româneşti din apropiereşi o transformă în sucuri naturale din fructe şi legume, după selectarea roadelor care îndeplinesc criteriile de calitate.
Drumul satului continuă către mediul urban, energia naturală ajungând aici îmbuteliată în sticle de sticlă speciale, păstrătoare de proprietăţi. Solidari cu oamenii muncitori, Profructta, brand 100% românesc, crede în calitatea produselor şi încurajează bunătăţile locale. Profructta – inspiraţie din magia şi energia satului
Satul românesc a fost întotdeauna un spaţiu mitic pentru care roadele pământului sunt darul acestuia pentru ţăranul care îl ascultă. Liviu Rebreanu spunea că pentru ţăran pământul este “o fiinţă vie”.  Această fiinţă este creatoare de energie pură care prin munca omului se transformă în hrană. Magia satului constă în simplitatea naturală, ce nu se alterează cu vremea. Valorile lui se păstrează din generaţie în generaţie, iar într-o lume în permanentă schimbare, acestea sunt o scânteie de magie ce inspiră şi încurajează o evoluţie armonioasă şi fără nici un fel de aditivi.

Tehnologia din spatele sucurilor 100% naturale
Sucurile naturale Profructta sunt 100% naturale, obţinute din fructe şi legume de categoriile I şi a II-a, atent selecţionate, presate la rece, pasteurizate scurt la 82 grade Celsius pentru a păstra vitaminele şi mineralele benefice pentru o alimentaţie curată şi o dezvoltare armonioasă.În fabrica de la Câmpulung Muscel, dotată cu tehnologie de ultimă generaţie, sucurile naturale sunt îmbuteliate în ambalajede sticlă care sunt inerte din punct de vedere chimic faţă de produs şi nu modifică gustul acestuia. Sticla este un material impermeabil şi reciclabil.

Un pahar de suc Profructta
Sucul de mere, pere, vişine, cireşe, fructe de pădure şi mixul între acestea, precum şi sucurile din legume, reprezintă o sursă bogată de stare de bine şi o excursie în mediul sănătos rural. Fiecare sticlă dezvăluie gustul soiurilor de fructe şi legume utilizate, rezultând arome ce, în mod natural, pot să difere uşor. Profructta este garanţia unor produse de calitate superioară, ce respectă mediul, micii producători şi consumatorul şi poartăeticheta „produs românesc”.


Sucurile Profructta pot fi găsite în hypermarketurile Cora, patiseriile Paul, Restaurant DaDa, Farmaciile 2na, Camera din faţă, în anumite săli de fitness şi spa-uri, dar şi în alte locaţii de tip cafenele sau cluburi.

Preţ recomandat: sticla 0,33l – 6 lei; sticla 1l – 12 lei


4 comentarii :

  1. Nu am baut acest suc. Sincer nu m-am uitat in comert dupa aceasta marca. Mersi de recomandare.

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar nu am vazut acest suc in supermarket,de obicei nu cumpar suc

    RăspundețiȘtergere
  3. Ador sucul de mere si visine. O sa caut si eu prin magazine marca recomandata de tine. M-ai facut curioasa, mai ales ca noi avem casa prin zona(si meri si visini in curte).

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...