joi, 25 februarie 2016

Rochii elegante de primăvară

Când primăvara bate la ușă, dorința oricărui om este de eliberare și de descătușare a energiilor negative adunate de-a lungul sezonului rece. Unii aleg să facă mișcare, alții preferă să iasă în parc, iar unii aleg shoppingul.
Pentru mine, shoppingul online a devenit o bună modalitate de a-mi găsi cele necesare la prețuri accesibile, simplu și rapid, din confortul propriei case. Totodată shoppingul online mă relaxează, îmi dă o stare bună și îmi permite astfel să am mereu garderoba plină de haine frumoase.

Am navigat și zilele acestea fără un scop anume și am găsit niște hăinuțe tare frumoase, o să vi le prezint mai jos.

Mi-a plăcut această rochie ideală pentru primăvără. Nu știu dacă se observă, dar am dat un zoom și din descrierea de pe site, am văzut că în partea de sus este decorată cu tulle, ceea ce îi dă o notă și mai elegantă. Modelul în cloș avantajează orice siluetă, am văzut că o mai găsiți pe roz și negru.




Pe același site lenjeriamea.ro, am descoperit și o altă rochie de data aceasta cu mânecă trei sferturi, dar destul de interesantă. Partea care atrage toate privirile este inserția de piele, îmi place mult, îi dă un aer deosebit.

Click pe imagine pentru mai multe detalii.

În general, îmi plac rochiile elegante, căci stilul meu este elegant și casual. 
Sper că vă plac inspirațiile mele, aștept cu nerăbdare primăvara, căci m-am săturat de frig.

Să aveți o zi frumoasă!



2 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...