luni, 29 februarie 2016

OOTD-Rochie de ocazie cu broderie albă

Mâine e început de luna, o perioadă frumoasă în care așteptăm binevenita primăvară să își facă apariția în peisajul zilnic. Fie ca mărțișorul să vă aducă noroc și tot ceea ce vă doriți. Chiar dacă nu e primăvara în adevăratul sens al cuvântului, important este să avem primăvara în suflete.

Pentru că mâine este o zi festivă, aș vrea să vă prezint o rochie superbă, ce va acapara toate privirile la orice eveniment veți participa.



AM PURTAT/I WORE:

ROCHIE/DRESS SHEIN-LINK




Rochia este de pe site-ul Shein și a ajuns în 9 zile prin curierat. Wow, da, 9 zile în condițiile în care vine tocmai din China. Până acum acest site nu m-a dezamăgit în privința calității, dar acum aceasta rochie a depășit toate așteptările mele. Știam rochia, o văzusem la multe bloggerițe, însă mă gândeam că nu mi se potrivește, că e prea scurtă, etc. Broderia este foarte calitativă, nu veți avea surpriza să se deșire, căci este dintr-un material gros și este executată ireproșabil. Partea neagră este un fel de saten, puțin lucios, care se calcă ușor. La spate are fermoar care e din zona taliei până la gât. Eu mi-am comandat mărimea M și îmi vine perfect. 



Cred că această rochie avantajează orice siluetă pentru că e ușor bufantă și astfel va ascunde eventualele burtici :)














Pantofii i-am luat de aici.

Sper că vă place ținuta mea, vă aștept părerile cu mare drag!

LA MULȚI ANI DE 1 MARTIE!

Thanks for stopping by!


9 comentarii :

  1. E superba rochita si iti vine foarte bine :X Pana acum nu mi-am facut curaj sa comand rochii elegante/de ocazie insa cu siguranta o voi face pe viitor pt ca vad ca sunt de calitate. S-o porti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca de păpușă ;)) o primăvară frumoasă! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Superba rochita. Iti sta foarte bine. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. <3 frumusica tare rochita, iti vine bine

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte simpatica rochita si iti vine foarte bine . Sa o porti cu placere !

    RăspundețiȘtergere
  6. Parca esti o scolarita in aceasta rochita, imi place :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti vine foarte bine si ai dreptate ... mascheaza orice imperfectiune. Chiar si un picut de burtica(cum am eu) Imi place dantela si combinatia rochiei intre dantela si material este perfecta

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...