joi, 18 februarie 2016

Blogatu.ro-paradisul iubitorilor de gadgeturi

A fost o dată ca niciodată un cavaler pregătit să înfrunte orice provocare blogosferică. Nu îi era teamă de nimic, nici măcar de multele războaie care se desfășurau în afara competițiilor pe care le prezida. Tânăr, neînfricat, inteligent și cu multă răbdare, acesta a reușit să facă ce puțini oameni doar visează: el aduce oamenii împreună.


Dacă nu v-ați prins despre cine e vorba, vă spun eu, caverul blogosferic este Blogatu. Dacă vă gândiți cum aduce el oamenii împreună, e simplu, ca blogger înfocat Marius reușește să transmită cele mai noi informații cititorilor săi și aduce atâția bloggeri împreună în competiția destinată lor, BlogAwards.

Pe Marius Ovidiu Călugăru sau mai bine zis Blogatu,  am avut ocazia să îl cunosc doar în mediul online prin intermediul participării mele la campaniile BlogAwards.
Apoi, i-am cunoscut blogul, blogatu.ro, locul în care afli cele mai tari noutăți în materie de gadgeturi.
Citind prezentarea lui de pe site-ul blogatu, aflu că pe lângă pasiunea pentru blogging, eu și Marius, mai avem un punct comun, da, mi-a sărit în ochi, suntem amândoi balanțe. Acum înțeleg cum poate Marius să fie medic, blogger, să realizeze review-uri ale diferitelor gadgeturi, să facă politică, jurnalism, să se ocupe de competiția bloggerilor BlogAwards și să se ocupe și de viața lui personală, căci balanțele sunt ființe ambițioase și perfecționiste.

Legat de site-ul lui,  mie mi se pare de domeniul fantasticului să fac review-uri la telefoane sau smartphone-uri, dar observ că Marius este chiar specialist în așa ceva. E foarte bine ca atunci când ai o pasiune pentru ceva, să o pui în practică, în acest fel reușesti să devii cel mai bun în tot ceea ce faci.

 Review-urile Allview ale lui Blogatu mi-au fost de mare folos atunci când am vrut să îmi cumpăr un smarphone Allview A5 Quad Plus. Îmi doream un smartphone ieftin, dar cu funcții diverse, care să îmi îmbunătățească munca mea de blogger, și datorită review-urilor utile la gadgeturile Allview ale lui Marius, mi-am cumpărat și eu un Allview. Nu regret alegerea făcută, căci brandul românesc Allview oferă smartphone-uri bune ca preț și foarte performante.



Atunci când vrei să cumperi o haină, te uiți la pozele de pe site, sau la pozele de pe site-urile de fashion, unde bloggerițele prezintă fotografii sau chiar videoclipuri, îmbrăcate în hainele respective. 

Dar atunci când vrei un telefon, cel mai util lucru pe care îl poți face e să urmărești review-urile video ale bloggerilor. Pe Blogatu.ro găsești cele mai complexe review-uri în care îți poți face o idee despre ceea ce vrei tu să își cumperi.

Vă spun eu, că în acest fel afli detalii despre cât de repede se încarcă o aplicație, ce aplicații are un smartphone, cum arată acel smartphone în realitate, specificații tehnice și lista poate continua.

Dacă vreți să fiți la curent cu noutățile din lumea gadgeturilor și să vizionați review-uri utile la gadgeturile Allview și nu numai,  abonați-vă la canalul de youtube al lui Marius


Un comentariu :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...