joi, 30 iulie 2015

Emulsie hidratanta matifianta Gerovital H3 Derma+Review

Cred că nu este român care să nu fii auzit de brandul de cosmetice Farmec.

Povestea începe în anul 1967 când prof.dr.Ana Aslan a încredințat formula Gerovital firmei Farmec.
De atunci, firma Farmec s-a tot reinventat și a creat formule cosmetice adaptate nevoilor tot mai ridicate ale sexului frumos și nu numai. Cosmeticele Gerovital sunt foarte apreciate peste hotare, si tind să cred că noi, nu le apreciem la adevărata lor valoare.


Gama Gerovital H3 Derma + este o prima gamă de dermatocosmetice lansată de Farmec. Dermatocosmeticele sunt deosebite de alte produse cosmetice, deoarece ele sunt elaborate în colaborare cu medici dermatologi, fiind rezultatul a multor teste în laborator, pentru a crea un produs care să trateze diferite probleme ale tenului fără a face rău tenului.
Dermatocosmeticele sunt recomandate căci nu conțin parabeni, sunt hipoalergenice, noncomedogenice(folosite pe termen lung acestea nu astupă porii și nu duc la apariția comedoanelor sau nu accentueză acneea), sunt testate edematologic și oftalmologic.

După ce am lămurit toate acestea, am fost mai mult decât încântată să testez Emulsia Hidratantă Gerovital H3 Derma.Farmec a creat gama H3 Derma pentru tenul gras, ridat, sensibil și ten deshidrat.



Prezentare: Emulsia vine într-un ambalaj de 50 ml, are un miros plăcut.Culoarea este albă.Se aplică dimineața și seara după demachiere.






Pe site-ul lor am aflat că:

Sebaryl reglează secreţia sebumului, este astringent natural şi are efect matifiant, îmbunătăţeşte structura şi confortul pielii grase şi are efect antiiritant.

Dioxidul de Titan absoarbe excesul de sebum, iar efectul matifiant este accentuat.

Aquaxyl este un ingredient hidratant de excepţie, pielea este optim hidratată şi se normalizează procesul fiziologic de descuamare cu îmbunătăţirea microrelieful pielii şi diminuarea liniilor fine.


Părerea mea:
Pentru a fi frumoasă nu e nevoie doar să te machiezi, ci să ai grijă ca tenul tău să arate impecabil. Un machiaj nu va ascunde excesul de sebuum pentru mult timp, de aceea această emulsie este soluția pentru tenul meu gras.

Am folosit acest produs doar dimineața,după o demachiere temeinică, seara mai puțin, căci știți voi, uneori intervine comoditatea :). Nu irită tenul, are un miros foarte plăcut, intră foarte repede în piele, hidratează foarte bine, fără a simți fața lipicioasă sau plină de grăsime. am observat că în timpul zilei, tenul meu nu devine uleios, din contră matifiază foarte bine.

Pe timp de vară, eu nu folosesc fond de ten, bb sau cc creamuri :) de felul meu nu prea folosesc, evit să îmi incarc tenul. Le folosesc, doar când vreau un machiaj mai deosebit.

Pot spune că această emulsie hidratantă a fost o încântare pentru mine, s-a dovedit ca un mic scut de protecție invizibilă împotriva căldurii, iar tenul meu a arătat fresh, matifiat, hidratat și sănătos pe durata întregii zile. Îl folosesc de 2 săptămâni și pot spune că într-adevăr reglează excesul de sebum, căci tenul meu se prezintă mult mai bine după ce îl folosesc,pare mai luminos, fără a luci de la excesul de sebum și mai sănătos.

 Emulsia o găsiți online pe site-ul Farmec la prețul de 37.20 ron, cu un simplu click aici/here.


Un comentariu :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...