marți, 14 iulie 2015

Castiga bani online cu SoleShop si Profitshare

Luxul este dorința supremă a oricărei femei în căutarea echilibrului perfect între ceea ce simte și ceea ce vrea să arate. Nu am căutat niciodată luxul, ci doar acea stare de confort în care să mă simt eu bine cu mine însămi.Desigur nu pot să nu admir produsele care ies din sfera banalului, și care strălucesc prin ceva aparte. 

De aceea, am găsit un butic luxos cu produse foarte bune de la îngrijirea corpului până la genți și parfumuri.


Desigur, că magazinul Sole e puțin spus butic căci oferă peste 3000 de produse 100% originale care provin de la cunoscuți designeri de modă și parfumieri. Având în vedere că pe site-ul lor găsești parfumuri originale Gucci, Roberto Cavalli sau produse cosmetice de lux, merită să arunci un ochi printre produsele de pe site. 


M-a încântat să aflu că SoleShop.ro este afiliat cu Profitshare și că poți câștiga bani promovând produsele lor. Poți câștiga comisioane de până la 10% din promovarea parfumurilor, genților, ochelarilor de soare, sau accesoriilor fashion, și 3% din promovarea produselor din gama Tech. Mi se pare o bună oportunitate de a face bani într-un mod simplu și cinstit. Promovezi produsele lor pe diferite rețele de socializare și uite așa ai șansa să câstigi un comision din vânzari,comision care va fi destul de consistent, având în vedere că prețurile la produsele lor de lux nu sunt tocmai pe buzunarul oricui. 

Cu Sole în Profishare câștigi bani de buzunar pentru propriile tale vise și plăceri.

Priviți ce aș promova eu pe net, și ce mi-ar plăcea de pe site-ul lor.


1. Parfumul Givenchy pentru că este irezistibil și pentru că e Givenchy.

AICI
2.Un exfoliant pe bază de unt de shea de la L'Occitane. Cu o tradiție de 39 de ani, L Occitane oferă produse cosmetice de calitate obținute din ingrediente naturale, dar și parfumuri. Grija pentru calitate, cât și beneficiile produselor, fac din L'Occitane en Provence o poveste de succes.
AICI





3.O pereche de ochelari de soare Ray Ban, pentru că ochelarii sunt 100% originali.Pe piață sunt multe falsuri, dar pe Soleshop.ro scăpați de grija falsurilor, căci aici găsiți produse 100% originale.


AICI

Nu uitați că nu trebuie să purtați ceva luxos pentru a vă simți de milioane, căci pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii mereu originală. Atitudinea face totul în viață.În plus, cu Soleshop și Profitshare veți putea face primii pași în câștigarea primilor bani online. Eu zic că merită să încercați!


2 comentarii :

  1. Cred ca sunt prea lenesa pentru lux. :)) Am citit pe site-ul respectiv: comisionul e primit numai daca vizita "trimisa" e finalizata cu o vanzare. E clar ca sunt prea lenesa pentru a castiga bani online. :) E la fel de clar ca produsele originale ale respectivilor sunt de top! :)
    Succese!

    RăspundețiȘtergere
  2. super site, am intrat si eu pe el si are foarte multe produse :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...