marți, 26 aprilie 2016

Produse bio pentru căderea părului

Asaltat de permanente vopsiri și revopsiri, placă, feohn și ondulator, ca să nu mai vorbim de radiațiile solare, părul noastru are de suferit. Chiar dacă alimentația noastră e bogată în fructe și legume, factorii externi nu sunt benefici pentru păr. Mă lupt și eu de ceva vreme cu problemele inerente ale părului și anume căderea acestuia. Pun acest lucru pe seama stresului zilnic și a alimentației uneori haotice.

Îmi doresc îngrijire delicată pentru părul meu, de aceea vreau produse bio. Boxi-cutia cu produse bio este secretul meu în materie de cosmetice și produse bio. Am găsit o loțiune împotriva căderii părului cu ulei de ricin super interesantă și mai ales la un preț foarte bun 13 lei. Conține ricin, cătină, germeni de grâu și extract de brusture, uleiuri vegetale de nucă, elemente esențiale pentru fortificarea firului de păr. Se aplică pe scalp și pe toată lungimea firului de păr, se lasă să acționeze o oră înainte de spălare.



Lotiune impotriva caderii parului cu ulei de ricin
Mai țineți minte vremurile când bunicile noastre foloseau săpunul pentru a-și spăla părul? Ei bine, e timpul să revenim la rădăcinile noastre și ar fi interesant să încerc acest sampon solid contra căderii părului mai ales că are atâtea ingrediente benefici părului: ulei de ricin, ulei de nucă, brusture, cimbru, oregano, proteine din mătase. Un preț excelent pentru un produs românesc. 


Sampon solid natural impotriva caderii parului

In materie de șampoane lichide am găsit acest sampon cu ulei de argan pentru păr deteriorat fără parabeni sau coloranți. Uleiul de argan  este un ingredient cu rol hidratant și regenerant, bogat în omega 3 și 9, cu rol în tratarea firelor de păr casante. Dacă nu știați uleiul de argan are de 10 ori mai multă vitamina E față de uleiul de măsline, așa că nu îl ocoliți.
Sampon cu ulei de argan pentru par degradat


 Nu uitați și de balsam, am găsit pentru voi balsam împotriva căderii părului cu ulei de jojoba și provitamina B5. Ajută la hidratarea firului de păr, reduce formarea firelor despicate, oferind volum.

Balsam impotriva caderii parului cu jojoba

Dacă v-am tentat, nu uitați că pe Boxi-cutia cu produse bio, toate produsele conțin ingrediente bio, fără parabeni și coloranți, cam tot ceea ce avem nevoie în materie de îngrijirea corpului într-un mod natural și sănătos.


2 comentarii :

  1. Frumos articol. Si eu am inceput sa folosesc cosmetice bio, pentru par inca nu, poate ar fi momentul ideal :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu ce sa spun legat de sapunul solid. Mereu am avut senzatia ca imi inaspreste firul de par. Dar, pana nu incerci nu ai de unde stii.... :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...