luni, 11 aprilie 2016

Review: Tablă de pictat cu apă Dresslink

Hello, my dear ladies!!! Azi aș vrea să vă prezint o chestie tare drăguță și utilă pentru pitici.

Luna trecută când am făcut comanda, m-am tot uitat la haine pentru copii, dar nu am găsit ceva pentru băiețelul meu, dar am dat cu ochii de această
tablă de pictat cu apă de pe site-ul Dresslink așa că nu am mai stat pe gânduri și am adăugat-o în coș.Această tablă este visul oricărei mămici, pentru că piticul tău poate picta și picta fără să murdărească totul în jurul lui. Secretul acestei table este apa. Se pictează cu ajutorul creionul care se încarcă cu apă, și odată ce vârful creionului atinge tabla care este dintr-un material asemănător fâșului, suprafața acestuia se colorează în tot ceea tu vrei.Pe margine are și litere și cifre, și cel mic le poate învăța ușor pentru că le conturează cu ajutorul creionului.Cel mai fain e că piticul poate colora și colora la nesfârșit pentru că după ce se usucă apa, desenul dispare și cel mic reia desenul iar și iar. Totul fără a murdări nimic în jur. Se usucă destul de repede.


Mărimea nu este foarte mare, 46 X 30 cm e o tablă asemenea celor magnetice, dar e ideală pentru zilele în care plouă și cel mic se plictisește sau în călătorii, când piticul nu mai are răbdare și astfel îi dăm o ocupație.


Este o tablă care stimulează imaginația copiilor și le dă posibilitatea de a deveni mici artiști, dezvoltându-și creativitatea.Prețul este foarte mic, doar 2.89$ și o găsiți aici

The price is only 2.89 and you can find it here

Mulțumesc pentru vizită/Thanks for stopping by!
3 comentarii :

  1. Ce haioasa e tableta! :D Stiu ca mai erau un fel acum cativa ani, cred ca vreo 10: avea o suprafata pe care se scria cu ceva ascutit si cand se umplea, se stergea cu un fel de ,,stergator" atasat. Si totul era in interior, foarte haioasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte tare invenția :D cei care au copii cu siguranță îi distrează de minune cu chestia asta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Wowww ce superba e!!! Ar fi frumos sa ii command si eu una lui NIkitush :))

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...