sâmbătă, 2 aprilie 2016

Parfumul Infinite Love- alegerea mea in materie de esențe tari

Salutare, dragele mele. A venit week-end-ul sper eu să vină și cu vreme bună. Până una alta, vreau să vă încânt și să vă tentez cu ceva parfumat de care mă bucur de o săptămână încoace. Ador parfumurile, de aceea am ales să descopăr brandul Infinite Love.


Parfumul Infinite Love K-060 a fost o revelație pentru mine, o adevărată fantezie florală, cu note de ambră, pachiuli, vanilie, cedru.  Parfumul are o aromă similară cu Paco Rabane Ultraviolet pentu cunoscători. 

Ideea acestui brand mi se pare absolut genială, un fel de remake al unor parfumuri foarte scumpe, într-o variantă accesibilă publicului larg, dar de o calitate deosebită. Să recunoaștem nu toată lumea își permite să dea milioane pe un parfum, iar eu aș recumpăra acest parfum cu drag. Nu contează prețul sau marca atunci când cumperi un parfum, ci esența lui, cât de mult ține, cât de bine se potrivește acest parfum cu textura pielii tale, iar acest parfum își merită toți banii, ba chiar mai mult.



CÂT DE MULT ȚINE? Eu l-am aplicat dimineața, iar seara tot îi simțeam aroma. Ține destul de mult, chiar mai mult decât îmi imaginam. Este un parfum floral pregnant, care mi se potrivește perfect, prietenele m-au întrebat: Wow, ce parfum folosești? E scump, cred, că miroase demențial. Le-am spus că l-am luat de pe site-ul Infinite Love, un site unde îți poți provoca fanteziile cu parfumuri calitative, la prețuri accesibile. Au chiar și parfumuri de bărbați.




Acest parfum mă duce cu gândul la o grădină bogată în flori din poveștile O mie și una de nopți, iar purtându-l mi-a creat o stare de bună dispoziție, rar mi se întâmplă să mi se potrivească un parfum atât de bine. Mirosul este pregnant și m-a însoțit întreaga zi.



Cum l-am ales? E simplu, am citit pe net, despre acest nou brand și am ales parfumul din categoria oriental, am citit notele de vârf, și gata l-am adăugat în coș. V-am spus cât costă? 59 de lei, atenție e APĂ DE PARFUM, nu apă de toaletă iar costurile de transport sunt 0, indiferent de valoarea coșului.



Vi-l recomand cu mare drag,  nu vă gândiți că e foarte dulce, are o esență orientală puternică, ce se potrivește și iubitoarelor de parfumuri fructate, datorită esențelor tari de cedru și patchouli. Vă asigur, dă dependență!



Parfumul unei femei spune totul despre tine, alege-l pe cel care ți se potrivește și nu uita să fii cea mai bună versiune a ta.

VOI AȚI ÎNCERCAT PARFUMURILE INFINITE LOVE?


10 comentarii :

  1. Nu l-am încercat pana acum dar mi-ai stârnit curiozitatea💝💝💝

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut si eu un parfum Infinite Love si am fost foarte multumita de raportul calitate/pret. Cred ca e foarte interesant K-060, cunosc varianta originala si imi place foarte mult :X

    RăspundețiȘtergere
  3. M ai facut curioasa, cred ca o sa il incerc si eu la prima ocazie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ador parfumurile lor <3 Au devenit chiar o obsesie pentru mine. Sunt geniale !!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu l/am incercat ,nu imi plac parfumurile dulci ,fructate,dar imi plac cele puternice ,masculine daca pot spune asa ,m/ai facut curioasa si l/as incerca ,imi place ca tine destul de mult ,nu multe parfumuri isi mai pastreaza mirosul atat timp

    RăspundețiȘtergere
  6. M-ai prins cand ai zis Ultraviolet.. Chiar intentionam sa-l cumpar pe acela cat de curand :))

    RăspundețiȘtergere
  7. am citit ca este bun, dar inca nu am apucat sa imi cumpar desi i-am vazut in noul mall

    RăspundețiȘtergere
  8. Tot citesc despre acest site si uite ca niciodata nu mi-am facut timp sa analizez bine. E foarte bine ca iti place!
    Eu personal unele parfumuri prea dulci nu le suport si imi plac de regula cele usor fructate...usor florale...nu foarte tari. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Si mie imi plac parfumurile lor! Orientale sau lemnoase, dar cele pentru barbati sunt cele mai tari parfumuri!

    RăspundețiȘtergere
  10. Parfumul acesta il folosesc si eu acum :)
    E superb si imi place foarte mult aroma si ca persista <3 Eu l-am primit de la o blogerita ca sunt fana si ca-i citesc articolele :) <3
    Mie nu-mi palc parfumurile dulci ....dar cum zici tu acesta nu-i dulce si are un miros deosebit <3

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...