vineri, 22 aprilie 2016

Mască pentru păr cu ulei de măsline Loncolor Natura- REVIEW

Hello, my dear ladies, acum ceva timp am avut șansa de a mă bucura de câteva produse Loncolor Natura, printre care și 2 măști pentru păr. Sincer, eu nu aveam habar că Loncolor produce și altceva în afară de vopsele pentru păr, așa că am testat tare curioasă masca pentru păr cu ulei de măsline.

Descrierea oficială:

Efectul benefic al uleiului de măsline, care revitalizează și hidratează părul, este completat de acțiunea proteinelor extrase din lapte și a provitamina B5, care au  pronunțate proprietăți hidratante, nutritive și de regenerare a părului degradat. Folosită constant, masca Loncolor cu ulei de măsline și proteine din lapte, redă strălucirea părului, care devine ușor de pieptănat, strălucitor și plin de vitalitate.

Mod de utilizare: Se aplică o dată pe săptămână, după spălare, pe părul umed. Se lasă să acționeze 1-3 minute, după care se clătește din abundență.

Părerea mea:

Mirosul este tare plăcut și se menține aroma plăcută destul de mult timp. Consistența este cremoasă și se aplică destul de ușor, o cantitate mică acoperă o suprafața mare de păr. Am lăsat-o să acționeze cam 5 minute. Hidratarea se simte de când aplici masca, deoarece simți cum crema învăluie firul de păr într-o peliculă mătăsoasă. Părul chiar devine ușor de pieptănat, și am observat că aplicată doar o dată pe săptămână e suficient cât să nu îngrașe părul. Ingredientele cheie ale acestei creme sunt provitamina B5, uleiul de măsline și proteinele din lapte, cred că de aici și mirosul tare plăcut. Senzația de mătăsos se menține în păr destul de mult timp. Părul prinde un luciu frumos, după câteva folosiri ale măștii.

O mască de păr care nu m-a dezamăgit, mai ales prețul mic de până în 15 lei. Nu o ocoliți atunci când o vedeți în supermarket.

Pentru a fi la curent cu toate notățile Loncolor, puteți intra pe pagina lor de Facebook chiar aici


VOI AȚI FOLOSIT PRODUSE LONCOLOR? 


6 comentarii :

  1. am avut si eu acesta masca, mi-a placut si cu siguranta o voi achizitiona din nou

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiam nici eu ca Loncolor mai are si altceva in afara de vopsele pt par. Nu am incercat aceasta masca. Nu sunt inca hotarata daca sa o cumpar sau nu. Sincer, daca e cu ulei de masline, atunci pot face acasa o masca care sa contina acest ulei. Dar, pentru economisire timp, cred ca se merita sa dai bani pe ea. Mai ales ca nu este scumpa. Banuiesc ca nu se mai pune si balsam de par :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmm interesant, o voi încerca și eu. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa o incerc si eu, ca imi place review-ul facut de tine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pfff si eu m-am uitat la ea si am pus-o la loc! :))
    Data viitoare nu-mi mai scapa! Sunt curioasa cum e si sigur o voi achizitiona recent! Puppici

    RăspundețiȘtergere
  6. Am folosit si eu aceasta masca si este produsul meu favorit. Cred ca ii voi ramane fidela mult timp!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...