duminică, 10 aprilie 2016

Cu AVBS nimic nu e imposibil

Muncesc de peste 3 ani la acest blogg, iar munca nu încetează niciodată, pentru că în acest domeniu mereu apar bloguri noi peste noapte, iar tu dacă lași baltă totul, riști să pierzi și ultimii cititori.


Îmi place că deși am schimbat formatul blogului și am tot crescut sunt oameni care mă urmăresc de la început, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure. E clar că oamenii rezonează cu mine și au încredere în blogul meu.

E foarte greu să te menți în top, am avut și eu multe dezamăgiri, multe încercări, dar am mers mai departe căci bloggul meu nu e doar un vis, e o realitate palpabilă. Ideea este să prezinți credit în fața cititorilor tăi, să aibă încrederea că atunci când vor reveni vor găsi un loc în care se vor simți bine.

Făcând o comparație, mi-ar plăcea să mă simt bine și atunci când merg într-o bancă. Am cam bătut drumul băncii acum peste un an și de fiecare dată când mergeam acolo, mă simțeam ca la ghilotină. Tocmai de aceea, am căpătat o mică repulsie față de bănci. Oricât ar fi de prietenosi consilierii, când îi vezi îmbrăcați scortoș , iar banca parcă nu are culoare și doar gândul că o să îți ia și pielea de pe tine, te face să te gândești de două ori înainte să aplici pentru un credit. De aceea, m-am gândit cum ar fi dacă un consilier bancar ar fi asemenea unui blogger ?  

1. În primul rând ținuta ar fi lejeră, cu un strop de culoare, adio haine negre și ponosite. 

2. Un astfel de consilier te-ar întâmpina cu zâmbetul pe buze, tot timpul.

3. Pe biroul lui ai vedea cu siguranță chestii drăguțe: gen mesaje inspiraționale, poze cu familia, flori sau chiar fotografii cu familia.

4. Cuvintele lui de ordine ar fi : Pot să te ajut, vom reuși, eu o să fac totul ca ție să îți fie bine. Cuvântul IMPOSIBIL nu există în vocabularul lor.



Oare visez prea mult? Cu siguranță nu, pentru că în căutarea accesării unui credit de nevoi personale pentru a renova locuința mea, am găsit personalul care întrunește condițiile de mai sus. De ce? Pentru că AVBS credit obține creditul dorit în locul tău. De la primul telefon, am găsit o voce caldă, care m-a încurajat pe tot parcursul demersului meu de a obține un împrumut. E foarte greu să obții un credit BA CHIAR IMPOSIBIL, când ai deja unul, dar cu AVBS nimic nu e imposibil. Și iată-mă cum fără să îmi dau seama am obținut un credit rapid pentru ca visul meu de a renova garsoniera să nu fie doar un vis. Ei au căutat împrumutul perfect pentru mine, eu doar m-am bucurat de rezultatul final.

Creditul financiar în acest caz a fost ca munca unui blogger, nu îți dai seama cât de mult a muncit bloggerul pentru articol, căci el pare să fie totul atât de simplu, iar tu ca cititor, te bucuri doar de rezultatul final.
AVBS CREDIT
Un blogger bun este asemenea unui broker de credite AVBS: CREDIBIL, DE ÎNCREDERE, ȘI MEREU DISPUS SĂ CREEZE PENTRU TINE NENUMĂRATE POSIBILITĂȚI CA TU SĂ ÎȚI ÎNDEPLINEȘTI VISUL.


- O idee marca Spring SuperBlog 2016





2 comentarii :

  1. Din punctul meu de vedere, banca este banca. Nu conteaza cat de "prietenos" pare consilierul. Acela lucreaza pentru un "boss".....
    Bafta in continuare in activitatea ta de blogerita

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos ai încheiat articolul, îți mulțumim pentru cuvintele sincere!
    Bloggerul, ca și brokerul, este un vizionar! :)
    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...