luni, 18 aprilie 2016

Creme antirid Boxi-cutia cu produse bio

După o anumită vârstă, pielea își pierde elasticitatea și fermitatea, iar inevitabil ridurile apar. Uneori este mai bine să previi, decât să tratezi, așa că azi o să vă prezint creme antirid de la Boxi-cutia cu produse bio recomandate după vârsta de 25 de ani.

DE CE APAR RIDURILE?

- cauze genetice

- expunerea îndelungată la soare, duce la scăderea nivelului de colagen și la apariția ridurilor. Mare atenție la solare și la expunerea la soare.

- somnul insuficient

-fumatul

- alimentația haotică.

Trăim vremuri stresante, în care sănătatea noastră poate fi afectată de diverși factori. Sănătatea pielii o putem întreține printr-o alimentație bogată în fibre și vitamine, cure de vitamine pentru piele ca de exemplu vitamina A, E, și desigur prin creme speciale pentru a-i asigura un aport de uleiuri vegetale esențiale pielii.

Crema de zi antirid cu acid hialuronic și Coenzima Q1O este printre preferatele mele. În primul rând, este recomandată persoanelor de peste 25 de ani. Conține acid hialuronic, ulei de karanja, ceai alb și coenzima Q10.

 Uleiul de karanja lasă pielea fină și netedă. Combinația de coenzima Q10 si acid hialuronic este benefică tenului căci aceste 2 ingrediente au efect anti aging, redând strălucirea tenului.



Crema de zi antirid cu acid hialuronic si coenzima Q10



Un alt produs antirid care mi-a atras atenția de pe site-ul Boxi-cutia cu produse bio, este crema antirid cu unt de shea și germeni de grâu. Este un produs românesc, costă și foarte puțin, dar asta nu înseamnă că nu este eficace. Din contră conține unt de shea, ulei de migdale dulci, coada calului, salvie, extract de germeni de grâu, elemente esențiale pentru a asigura sănătatea pielii.



Crema antirid cu unt de Shea si germeni de grau

Mi-a atras atenția și crema antirid cu factor de protecție 20  ideală pentru perioada de vară, căci pe lângă efectul de anti aging, protejează pielea împotriva radiațiilor.
Crema naturala cu FPS 20 pentru ten deschis

Pe Boxi- cutia cu produse bio găsiți tot ceea ce aveți nevoie pentru îngrijirea corpului, și nu uitați că toate produsele sunt BIO.

CARE DINTRE CELE 3 CREME CREZI CĂ ȚI S-AR POTRIVI?


4 comentarii :

  1. Laverna este un brend bu, am incercat cateva produse pana acum si chiar au meritat

    RăspundețiȘtergere
  2. din pacte nu am incercat nici un produs dar imi place crema antirid cu unt de shea ,imi place si cutiuta ,este atragatoare si daca este romaneasca si mai ieftina nu inseamna ca produsele nu sunt de calitate,mi/ar place sa o incerc

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat gama aceasta. De fapt nici nu am auzit pana la tine. Am intrat un pic pe site si am vazut ca sunt preturi acceptabile. Din cremele enuntate de tine nu mi s ar potrivi nici una. Nu folosesc creme antirid ci doar cele specifice tenului meu foarte sensibil ;)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...