joi, 22 ianuarie 2015

Cu Digipedia esti mereu conectat la tehnologie

Salutare, dragii mei prieteni virtuali! E ciudat cum a evoluat lumea, tindem să devenim mai răi, mai invidioși, mai inumani. Singurul lucru care mă bucură e faptul că din punct de vedere tehnologic lumea se îndreaptă către mai bine. Peste tot în lume, există oameni geniali, care cred în visele lor și iată apar tot felul de noi invenții benefice pentru omenire. Încet, încet, viața oamenilor se îmbunătățește, iar acest lucru nu poate fi decât util.

Eu nu am asemenea calități de inventatoare, genialitatea e pe departe punctul meu forte, admir însă mințile luminate care meșteresc tot felul de gadgeturi, programe sau telefoane super inteligente. Eu încă mai sper, referitor la capitolul descoperiri, să se descopere leacul pentru cancer.

Tehnologia nu e punctul meu forte, dar îmi place să citesc noutăți din acest domeniu, nu de alta, dar să fiu și eu în ton cu lumea. Tocmai de aceea, azi aș vrea să vă prezint blogul și brand-ul Digipedia, un site mai mult decât util, unde te conectezi la propriu cu tot ceea ce e nou în materie de tehnologie. Știați că în Timișoara există un copac inteligent la umbra căruia îți încărci telefonul, ba chiar ai wireless? Eu am aflat asta de pe digipedia.ro. Cu siguranță, e un lucru util, când ți se termină bateria telefonului. Vreau și eu un astfel de copac în orașul meu :) Pentru mine, acest site e ca o biblioteca imensă, unde în loc să aflu ce mai e nou în materie de cărți, mă conectez la viitor. Pentru că da, tehnologia inventează tot ceea ce doar cu mintea visăm, și ne duce cu un pas mai departe în viitor.



Pe site, există și un concurs la care puteți câștiga săptămânal un voucher de 50 Ron de pe emag.ro.Eu zic că merită să vă conectați și voi la Digipedia, mai ales că în afară de informațiile mai mult decât  utile, puteți câștiga și premii tentante.





6 comentarii :

  1. Uneori este chiar complicat să ții pasul cu noutățile .... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. woaw ce avantaje...ma bucur ca sunt si la noi in tara multe locuri care inca nu sunt descoperite

    RăspundețiȘtergere
  3. măcar tehnologia să ne ajute dacă noi uităm să ne ajutăm între noi....

    RăspundețiȘtergere
  4. Super inventie :) Numai sa reziste si sa dea de oameni civilizati ca sa nu il vandalizeze si sa reuseasca timisorenii sa se bucure de el. Poate in curand si celelalte orase ii vor urma exemplul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte utila informatia pentru ca avem nevoie sa ne antrenam mintea in permanenta si atunci cand exista instrumente la indemana, e pacat sa nu le folosim. Nu stiam despre copacul inteligent dar imi doresc sa-l vad.

    RăspundețiȘtergere
  6. La ce bun să se descopere leacul pentru cancer, când această tehnologie Wi Fi care se extinde vertiginos și ne-a invadat casele, blocurile, birourile, hotelurile etc.etc. este tocmai ea un factor cancerigen ?...
    Citește aici https://unalbum.wordpress.com/2015/01/19/wi-fi-moartea-invizibila/

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...