duminică, 18 ianuarie 2015

Cenușăreasa cumpăra pantofi de pe Standard Shoes

Marilyn Monroe spunea:,, Dă-i unei femei pantofii potriviți și ea va cuceri lumea.''
Dragele mele bloggerițe, de câte ori o simplă pereche de pantofi nu v-a dat o stare sinonimă cu ,,Eu pot face orice'', făcându-vă să vă simțiți specială și încrezătoare în forțele proprii? De câte ori, o simplă pereche de încălțăminte nu v-a dat aripi și v-a făcut să vă simțiți ca o Cenușăreasă la propriul bal?



Orice femeie se simte specială atunci când poartă o haină nouă sau o pereche perfectă de pantofi. 
Au fost multe zile în care o ținută specială sau o pereche de pantofi m-au făcut să mă simt ca o Cenușăreasă la bal.Să nu mai spunem că femeile au o fixație pentru pantofi și pentru tot ceea ce ține de fashion, cosmetică și bijuterii.Adică cel puțin până acum nu am întâlnit o femeie care să nu se entuziazmeze la ideea unui shopping.Ce spuneți fetelor, am sau nu am dreptate? :)

Poate vă întrebați de unde Cenușăreasa iși cumpără pantofii? E simplu, de pe Standard Shoes, un magazin online de încălțăminte unde găsiți încălțăminte pentru Cenușărese, dar și prinți, precum și hăinuțe de damă.Cenușăreasa s-a modernizat și cumpără acum, online :)

Cenușăreasa ar avea de unde alege pantofii potriviți pentru orice ocazie specială din viața ei.


Ce spuneți,doamnelor, de pantofii de mai sus?Găsiți aici întreaga colecție de pantofi

Dar pentru că e încă iarna, Cenușăreasa din mine e una modernă și cam friguroasă, așa că aș alege această pereche de cizme albe, care sunt perfecte pentru mine. Comode, au o culoare pe care eu o ador, potrivite pentru frig,aceste cizme sunt alegerea ideală pentru ținute casual.



4 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...