marți, 28 aprilie 2015

Profilele decorative dau valoare casei tale

Am admirat mereu casele frumos decorate și ornamentate cu gust și stil.M-am așezat și eu la casa mea, de fapt într-o mică garsonieră, dar mereu mi-am dorit să locuiesc la casă. Fără să îți cânte vecinii manele la ora 12 noaptea, fără zgomote inoportune la ore când tu vrei să dormi, o casă este visul cred al oricărui om.

Nu mi-aș dori o casă foarte mare, ci atât cât eu și ai mei să mă simt bine, să aibă o curte spațiosă, cu nepoțeii alergând după 2-3 căței și 2-3 pisici, cam așa îmi imaginez eu bătrânețea.
La orice casă important este nu doar interiorul, ci și exteriorul.Nu îmi plac casele neîngrijite pe exterior, cu un decor care stă se se prăbușească, cu pereți scorojiți, căci până la urmă, exteriorul este și el o oglindă a casei în care tu locuiești. La casă, aș alege profilele decorative de la CoArtCo, pentru că îmi place o casă care să împrumute din personalitatea mea și ce poate da valoare casei tale decât un stil arhitectural deosebit?

În alegerea profilelor decorative aș ține cont de două aspecte:

1.În primul rând aș acorda o atenție deosebită ferestrelor și arcadelor. Arcadele dau ferestrelor un aer deosebit, vă puteți orienta către stilul dorit de voi: modern,clasic sau de ce nu gen baroc?

Arcadele sunt realizate din polistiren expandat A200. M-a încântat faptul că aceste profile decorative sunt grunduite în două straturi cu o rășină specială care le protejează împotriva razelor UV și a diferitelor fenomene; ploaie, îngheț, etc. Cu alte cuvinte, profilele decorative sunt foarte rezistente și nu se degradează în timp.

2. În al doilea rând aș alege un profil decorativ pentru intrarea în casă. Ușa este de multe ori asemenea unei cărți de vizită, de acea fațada casei nu trebuie să fie fadă, ci să poarte o amprentă originală. Ce spuneți de un profil personalizat pentru fațada casei? Profilele se pot vopsi în orice culoare lavabilă dorită de voi. 


De pe site vă puteți alege modelul dorit și dimensiunile dorite, iar acesta vă este livrat oriunde în țară prin curierat.INTERESANT, este faptul că poți veni tu cu idei, poze cu alte profile decorative, iar echipa de la CoArtCo va crea la comandă profilul dorit de tine.Pentru proiecte complexe, echipa îți recomandă un arhitect specializat pentru a crea pentru tine stilul arhitectural perfect, potrivit casei tale.

CoArtCo creează și profile decorative de interior.Deja m-am îndrăgostit de ogiva de mai jos, o cameră de vis, cu o boltă de efect. Cui nu i-ar plăcea o cameră cu un asemenea profil decorativ? DE VIS!!!!



Nu uitați că firma CoArtCo se mândrește cu produse autohtone MADE IN ROMANIA, ceea ce este important. Dacă locuiți în București dați o fugă pe strada Miron Costin nr.21, Sector 1, în intervalul 09-17.00 ca să admirați profilele decorative din showroom-ul lor. 


CE SPUNEȚI DE UN PROFIL DECORATIV PENTRU CASA VOASTRĂ?



17 comentarii :

  1. Sunt tare aratoase aceste profile, dau un aer deosebit casei, mi-ar placea si mie o arcada!

    RăspundețiȘtergere
  2. FB: Florin Si Daniela
    Si mie imi place la casa, mai ales pt spatiu si liniste. Dar nu o vreau mare, trebuie sa ai bani ca sa o intretii. E bine ca poti sa-ti personalizezi profilul dorit si ai o gama variata din care sa alegi. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu totii avem nevoie de colaboratori de incredere in astfel de proiecte si rezultatul sa fie atat de frumos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase. Eu stau la casa si ma bucur pentru asta :) am crescut la casa si nu stiu daca m-as fi adaptat la bloc :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Hacman Mariana7 mai 2015 la 12:04

    Superbe!Parca ar fi desprinse dintr-o poveste!Cine nu ar vrea asemenea minunatii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Unul mai frumos ca celalalt,nu stii pe care sa-l alegi <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie imi plac casele care sunt decorate frumos ca de o mana de mester iscusit si mereu mi-am dorit o astfel de casa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac si mie enorm profilele decorative la o casa.O pot face dintr-una banala o adevarata capodopera. Felicitari pt articol :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Cine nu si-ar dori o astfel de casa? Profilele decorative sunt deosebite!

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place,m cred ca fiecare din noi doreste sau viseaza la asa casa frumoasa !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, un lucrru deosebit la o casa este un profil decorativ ales cu gust si realizat de profesionisti.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt foarte frumoase profilele imi plac mult, arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu nu stau la casa, insa bunicii mei au o casa si isi doreau sa apeleze la o firma specializata pentru a infrumuseta fatada, o sa le spun de aceasta firma.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cat de frumoase sunt oricine si-ar dori asa o casa de vis!

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi place usa aceea in albastru, este minunata pentru o intrare in casa, te bine-dispune!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ador aceste profile decorative, dau un aer unic !

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...