luni, 6 aprilie 2015

Din grijă pentru sănătate

Sănătatea este bunul cel mai de preț al omului, am auzit acest lucru de când eram copil, și acum, adult fiind, îmi dau seama cât este de importantă sănătatea. Nu am ținut niciodată prea mult la sănătatea mea, sunt genul de persoană care nu se îngrijește atât de mult de sănătatea ei, poate și vârsta mai tânără m-a făcut să nu dau atâta importanță acestui subiect.



Am început să am grijă cu adevărat de mine atunci când am rămas gravidă.A fost pentru prima dată, când luam conștiincioasă tot ce îmi recomanda doctorul, prima dată când aveam grijă să mănânc cât mai sănătos, pentru că vroiam că puiuțul din mine să fie sănătos.

Dumnezeu a vrut ca băiețelul meu să vină pe lume la termen și sănătos.Nu am avut probleme cu el, până când pe la 2 ani și jumătate ai lui au apărut alergiile. Am mai vorbit pe acest subiect în nenumărate rânduri, pentru că ajunsesem într-o stare de disperare, căci orice i-aș fi dat, alergiile nu dispăreau. Au fost luni groaznice, când m-am luptat la propriu cu aceste alergii, și credeți-mă că nu a fost ușor. Copilul meu se umplea la propriu de bube care îl dădeau mâncarimi groaznice. Am fost la o doctorita care ne spusese că face alergie la alimente. Până la urmă, vâzând că privându-l de anumite alimente la care dna doctor spusese că face alergie, copilul meu se umplea de bube, am hotărât să mergem mai departe într-un oraș civilizat, cu doctori cu un astfel de simț al răspunderii.

Nu lăsați sănătatea pe ultimul plan, aveți grijă de voi. Acum că primăvara a venit. ca femei trebuie să avem grijă și de noi.Farmaciile semnalizate Vivat vă oferă o trusă specială în campania Femeia în care găsiți cam tot ceea ce are nevoie o femeie: de la produse pentru imunitate,pentru igiena intimă, până produse pentru ten. Îmi plac campaniile Vivat căci pun accent pe starea de bine a fiecărui om, au un respect deosebit pentru sănătatea fizică și psihică a oamenilor. Farmaciile Vivat se găsesc cam în toate marile orașe, și au prețuri destul de bune, în comparație cu alte farmacii. 

Am văzut în farmaciile lor produsul Equilibra, cu magneziu și vitamina B6, două elemente esențiale în combaterea asteniei de primăvară. Magneziul și vitamina B6 sunt importante în reducerea oboselii și în menținerea unei sănătăți armonioase a psihicului, dar au rol și în fortificarea sistemului imunitar.

2 comentarii :

  1. Pentru bubiţele copilului poate îţi pot oferi eu o soluţie!
    Dermatita atopică are în cele mai multe cazuri drept cauză, acarienii din saltea. Care pot fi eliminaţi în anumite condiţii.
    Oricum, succes îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai mult la aceste farmacii imi place tocmai ca farmacistii sunt deschisi si dispusi sa iti explice chestii care nu le afli din alta parte

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...