joi, 2 aprilie 2015

Contazen-programul de facturare online

De când eram mică, matematica a devenit pentru mine un chin.Nu mi-a plăcut niciodată matematica, ca să nu mai spun de alte  științe reale. Mintea mea umanistă mi-a îndreptat pașii către literatură, filozofie, sau limbi străine. La liceu, am ales o filieră vocațională, tocmai pentru a scăpa de matematică.Nu am înțeles niciodată de ce toată lumea pâna la liceu învață matematica la fel?Oare toți ieșim matematicieni? NU.Cu siguranță, nu.


În schimb, am multe prietene matematiciene și contabile până în măduva oaselor. Prietena mea, Raluca, ține contabilitatea de ani de zile la diferite firme mici. Am admirat-o mereu pentru mintea ei strălucită, pentru spiritul ei întreprinzător. Ba chiar și-a deschis și  ea un mic magazin de cartier, cu de toate pentru toți. Am întrebat-o de unde are timp să le facă pe toate, să calculeze, să factureze și la firma ei și la firmele de care se ocupă. Mi-a spus că ea a descoperit un nou program de facturare online  care o scapă de toate problemele. Adio program complicat de facturare în Excel sau Word! Totul se face online, simplu, rapid, fără bătăi de cap, iar toate datele sunt în siguranță prin tehnologia Cloud.
Puteți cere online o ofertă de prețuri pentru acest program de facturare online Contazen



Contazen oferă soluții pentru firme mici și mijlocii, și chiar pentru persoane care lucrează pe cont propriu, ca prietena mea Raluca.
Contazen pare o joaca de copiii, încât prietena mea, Raluca mi-a spus că și eu habarnista în ale matematicii și contabilității pot jongla cu acest program de facturare online. I-am spus un NU, mulțumesc căci eu sunt certată rău cu matematica, dar dacă vreodată îmi voi deschide afacerea mea, voi apela la Raluca și la programul de facturare Contazen. 

Îmi plac lucrurile simple, rapide, care dau randament, așa că dacă aș putea să îmi ușurez munca, de ce să nu apelez la o soluție la îndemână, cum ar fi un program de facturare online care ar face minuni în afacerea mea? 


VOI AȚI APELA LA PROGRAMUL CONTAZEN?


11 comentarii :

  1. da, daca as avea o firma, acest program online de facturare mi-ar usura viata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand intri in lumea afacerilor, trebuie sa ai grija la orice detaliu.

      Ștergere
  2. Si eu as apela la acest program, daca mi-as deschide o firma, pana la urma vrei sa iti usurezi munca nu sa o complici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un articol util, pentru cei care au o afacere si au nevoie de ajutor pentru a-si rezolva unele probleme birocratice si financiare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiam deja de Contazen....o firma ok si serioasa...interesant articolul tau :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vazut ca ii lauda si altii din domeniu. Cred ca este o chestie serioasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu am aflat de curand, si mi s-a parut un lucru util si serios.

      Ștergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...