miercuri, 6 ianuarie 2016

Pietre semiprețioase pentru bijuterii handmade

Dacă am face un top al cadourilor preferate de femei printre locurile fruntașe ar fi bijuteriile. Indiferent din ce material sunt făcute, orice femeie este fascinată de accesoriile care ne înfrumusețează viața și care ne fac să ne simțim speciale. 

Admirația femeilor pentru bijuterii de tot felul este veche, să nu uităm că din cele mai vechi timpuri, femeile își confecționau inele, lănțișoare, brățari etc din tot felul de materiale.  

În colecția mea, sunt destule bijuterii, nu sunt pretențioasă, am bijuterii din materiale diverse, important este să îmi placă. să mă reprezinte. Dacă o bijuterie este și handmade atunci cu siguranță ea devine de neprețuit.

Mi-am dorit mereu să îmi confecționez propriile mele bijuterii, mai ales că în mediul online găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma hobby-ul într-o afacere. M-au atras aceste pietre semiprețioase din care îți pot crea cercei, lănțișoare, brățari sau tot ce imaginația îți permite.


Alegi pietrele dorite, ustensilele necesare și te poți pune pe meșterit. Pietrele le poți alege în funcție de proprietățile lor terapeutice sau de ce nu, în funcție de zodie. Poate părea greu la început, dar nimeni nu s-a născut învățat.

De exemplu, colierul de mai jos are și mărgele din cuarț roz, cuarțul fiind considerată o piatra semiprețioasă care atrage dragostea și persoanele bune. Cuarțul roz ajută la înlăturarea gândurilor negative, eliminând stresul.  Considerată a fi piatra iubirii, aceasta are efect de calmare, fiind benefică persoanelor pesimiste sau care suferă de depresie.


M-ar tenta să încerc să îmi confecționez o brățară ca de mai jos, din coral roșu, turcoaz și mărgele de nisip. Mărgele de turcoaz au preț de la 0,20 ron, iar cele din coral roșu costă în jur de 0, 72 ron,  Efectele terapeutice ale acestor pietre sunt multiple. Turcoazul sau piatra cerului este considerată din cele mai vechi timpuri una dintre cele mai curative pietre, care te protejează de multe pericole. Se spune că își schimbă culoarea, atunci când urmează să ți se întâmple ceva rău. Coralul roșu are și el multe efecte terapeutice: ajută sistemul nervos, aduce fecunditate și reduce durerile menstruale. Se mai spune că atrage dragostea.


În jurul pietrelor semiprețioase sunt multe povești, mituri și credințe, alege acele bijuterii care te reprezintă, care îți reflectă personalitatea și de ce nu, care au un efect benefic asupra ta.

Femeile iubesc frumosul, de aceea o bijuterie este o carte de vizită, care poate spune multe despre persoana respectivă. Poate povesti despre gingașia ei, despre rafinamentul sau feminitatea ei, fiind un accesoriu care îți reflectă personalitatea și gusturile. Nu ai nevoie de diamante scumpe pentru a străluci, ci de pietre semiprețioase care să îți reflecte personalitatea, care să te facă să te simți specială, unică. Orice femeie va străluci purtând o bijuterie handmade, care vă oferă un look fresh, făcându-vă de neuitat.

Pe site-ul Bijuteriidinmărgele.eu veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă crea propriile bijuterii sau să alegeți un cadou special pentru dvs sau pentru persoanele dragi din viața voastră. 
În permanență sunt promoții pe site, așa ca profitați de prețurile mici pentru a achiziționa o bijuterie deosebita. Am pus și eu ochii pe câteva bijuterii, curând voi face o comandă.




5 comentarii :

  1. Faina bratara, accesoriile turcoaz ma duc mereu cu gandul la vara.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu port cu placere si entuziasm bijuterii, dar nu stiam cum ne pot influenta pietrele semipretioase. Hehe, tocmai am aflat cum pot atrage dragostea. Sa vedem daca functioneaza! :D Coral rosu sa fie! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am cochetat si eu cu arta margelitului si mi-am dat seama ca nu este tocmai usor sa faci asa ceva. Iti trebuie mult talent, imaginatie si rabdare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Le prefer gata făcute, de mâini mai pricepute decât ale mele!

    Îmi place mult brățara, turcoazul e una dintre pietrele mele preferate. Și piatra zodiei mele, Săgetător.

    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...