duminică, 3 ianuarie 2016

OOTD- Pulover cu buline

LA MULȚI ANI, DRAGII MEI! Vă doresc din suflet să aveți un an în care liniștea și dragostea să vă inunde viața.
A trecut un an, nu sunt nostalgică, dar zilele acestea am avut mai mult timp de meditație și mi-am pus ordine în gânduri, aveam nevoie de timp cu mine. Planuri pentru anul acesta am, dar nu vreau să mi le aștern pe hârtie și să fac din ele obiective. Dacă se pot îndeplini, va fi perfect, dacă, nu, va veni cu siguranță timpul ca ele să prindă contur.



Este prima postare din 2016 și prima ținută în plin peisaj de iarnă. M-am bucurat ca un copil de prima zăpadă din acest an și îmi place că în poze fulgii de nea se văd și ei.

AM PURTAT/I WORE






Puloverul și geanta sunt de pe site-ul Banggood. Este prima comandă de pe acest site asiatic, un site cu prețuri foarte bune și transport gratuit. 

Puloverul este mărimea universală, one size, nu mi se pare mare, ci cred că se potrivește cu un M sau L.  Este tricotat, mânecile au buline albe. Gulerul specific cămășilor îi dă un aer elegant. 
Este destul de călduros, se potrivește cu peisajul, nu? Sunt mulțumită de calitatea puloverului, iar transportul fiind gratuit, este încă un avantaj al shoppingului de pe acest site.




 Geanta este absolut superbă. Este foarte încăpătoare, m-a încântat faptul că o să pot așeza lejer documente în ea.  Materialul  imită pielea crocodilului și o puteți găsi și pe alte variante. Costă destul de puțin doar 13.70$ și nu uitați că transportul e gratuit. O să vă prezint geanta mult mai detaliat într-o altă postare. Își merită banii, este o geanta frumoasă, încăpătoare, și dintr-un material calitativ.






Dacă vă place ținuta mea vă aștept impresiile cu mare drag! 


9 comentarii :

  1. Dragut pulover, si geanta e nice :). Ce de zăpadă :(. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. La mulți ani frumoși și plini de împliniri! :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foaarte draguta tinuta,puloverul e favoritul meu <3.Te pup La multi ani si un an nou frumos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte versatilă ținuta și foarte potrivită cu gerul care se anunță.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un an nou cu bine! Imi place geanta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Super tinuta, foarte potrivita pentru sezonul alb (si foarte rece). Imi place si geanta, astept detalii. Un an minunat iti doresc Ella! :*

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...