joi, 21 ianuarie 2016

OOTD- Look casual

Cum sunteți, dragele mele? Cum faceți față gerului de afară? Nici mie nu îmi place gerul acesta polar. Cred că așa suntem noi, oamenii mereu nemulțumiți de vreme, de politica, de n lucruri. 


Azi, în ciuda celor -10 grade de afară, a trebuit să ies la pozat. Nu mă plâng, există lucruri mult mai grave decât câteva minute petrecute în frig.

 Poate până acum v-am obișnuit cu ținute mai elegante, dar uitându-mă în garderoba mea mi-am dat seama că nu prea am haine casual sau sport. Tocmai de aceea ținuta de azi e mai altfel, mai casual, mai lejeră, poate mai primăvăratică. 


AM PURTAT/I WORE:





Setul compus din hanorac și fustă este luat de pe site-ul Cndirect. A costat doar 5.26$, foarte puțin aș spune eu, având în vedere că este un material bun și sunt două piese vestimentare. Pe site scrie Cotton Blend, deci este un fel de bumbac. Acest set este bun chiar și acum, în plină iarnă, căci cu o geacă, o pereche de colanți și ghetuțe călduroase poate fi purtat lejer.

Bluza este cu glugă, are buzunare în față. Fusta este asimetrică, cu elastic în talie. Mărimea este Asian L, mie îmi vine destul de bine, citiți cu atenție mărimile pe site și vedeți că mărimile asiatice nu corespund cu ale noastre și uneori ele diferă de la produs la produs.




Fusta este o idee mai largă, în partea de jos, dar e ok, nu este ceva foarte vizibil. Îmi era teamă să nu nimeresc măsura la hanorac, dar când citești cu atenție măsurile, cu siguranță nu prea ai cum să dai greș.








Geanta este simpatică foc, este un model care poate fi purtat și pe umăr, are o baretă care se poate atașa, dar și cum am purtat-o eu. Prețul la care am comandat-o a fost de 4.09$ și o puteți găsi și pe alte culori.



Pe Cndirect transportul nu este gratuit, prețul estimativ al transportului îl puteți vedea în dreptul fiecărui produs la Estimated Shipping. Având în vedere prețurile mici de pe site, cu 20-25 de dolari vă încadrați să vă luați 2-3 haine și să plătiți și transportul. Am văzut că pe site au și o categorie cu transport gratuit/Free shipping


Mie îmi place acest set, pentru că este foarte lejer, când voi merge cu băiețelul meu la fotbal, în parc sau cumpărături, voi avea un outfit care îmi va da libertate de mișcare.


Vă place ținuta mea?

Vă aștept părerile, cu drag, desigur dând click pe cuvintele roșii din articol puteți afla mai multe detalii despre produse și de ce nu să găsiți ceva frumos pentru voi.

SĂ AVEȚI O ZI FRUMOASĂ! VĂ MULȚUMESC MULT PENTRU VIZITĂ!

HAVE A NICE DAY!!

THANKS FOR STOPPING BY!



5 comentarii :

  1. Setul arata in realitate mult mai bine decat ma asteptam. Imi place tinuta ta. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place setul tau si sunt mândră ca il am si eu! Imi place ca este comod si astept o vreme mai prietenoasa sa il pot purta! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata super bine, cred ca atunci acnd vremea va fi favorabila il vei putea purta cu mandrie. E perfect pentru un look casual in care sa te simti comfortabil. Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Tare interesant setul si pare extrem de comod ! Preturile intr-adevar sunt atractive ! Sa le porti cu placere ! :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...