vineri, 22 ianuarie 2016

OOTD- Bluza din dantela/Lace blouse

Hello, everyone! Când mi-am comandat această bluză, în capul meu era clar primăvară, de fapt tot timpul e primăvară, știam că nu se va potrivi peisajului de afară, dar când mi se pune pata pe ceva, cu greu îmi pot schimba părerea.

Fiind o bluză subțire, de data aceasta nu am mai avut curaj să ies la -10 grade și am ales o ședință de fotografiat acasă.


AM PURTAT:





Despre bluza dantelată ar fi multe de spus. Mi-a plăcut foarte mult modelul și mi-am dorit-o, din păcate nu am fost atentă la măsuri, și îmi este un pic mică în zona bustului. Mărimea este Asian L, dar cred că se potrivește pentru un S. Uneori mărimile diferă de la haină la haină, așa că mare atenție. În rest, este superbă, chiar dacă e mai transparentă, mie îmi plac bluzele de acest gen. O găsiți și pe alte culori, dar mie mi-a plăcut această culoare.


Bluza este luată de pe site-ul Wholesalebuying, nu este prima comandă, cred că este cam a treia, așa că sunt mulțumită de calitatea produselor și de prețuri. Bluza costă foarte puțin 4.17$. Transportul nu este gratuit, puteți vedea costul estimativ al transportului la Estimated Shipping Fee.




Îmi place, îmi place, îmi place această bluză, păcat că e un pic mică, dar dacă vă place v-o recomand cu drag!



VĂ MULTUMESC PENTRU VIZITA!

THANKS FOR STOPPING BY!



2 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...