sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Lenjerii de pat 1+1 gratis

Orice femeie e setată genetic să se ocupe de cele necesare prin casă. Femeia are un mecanism tare ciudat și eficient în ceea ce privește gospodărirea casei: cumpără de-ale gurii,  cumpără detergenți, haine pentru copii, știe când se termină uleiul, când să pună murături, pe când masculul casei e întotdeauna habarnist cu privire la chestiile astea complicate. 
Dacă întreabă cel mic: ,,Tati, unde e bluza mea?'' în mintea bărbatului nu se naște decât o singur răspuns: ,,Întreab-o pe mami.''Deci, mami știe tot mersul prin casă, ba chiar se pricepe și la reparat câte ceva, că tati e instalatorul lui Pește. Mai sunt și excepții, desigur.Nu sunt feministă, dar în România cam așa stau lucrurile.


Recunosc că nu sunt cea mai bună gospodină și nici nu mă văd trebăluind toată ziua prin casă, nu stau cu cârpa de șters praful în mână, dar recunosc că am colege care zici că s-au născut gospodine. Eu nu m-am născut pentru a fi gospodină, dar încerc întotdeauna să îmbin utilul cu plăcutul.

Zilele acestea, gospodinei din mine i s-au aprins beculețele de autogospodărire și mi-am dat seama că am nevoie de niște noi lenjerii de pat.Niciodată nu ai suficiente lenjerii de pat, așa-i?Noroc că am găsit o ofertă super avantajoasă de lenjerii de pat, 1+1 Gratis, așa că ce îmi pot dori mai mult?





Navigând pe site, dau cu ochii și de cuverturi de pat 3D , în set fiind inclusă o cuvertură și două fețe de pernă.Sunt tare curioasă cum sunt aceste cuverturi 3D, oare ai impresia că florile sunt atât de reale de zici că sunt crescute pe cuvertură? Chiar nu știu cum e cu tehnologia aceasta 3D, pe mine mă depășește. Ce nu ai lenjerie 3D îmi spune o colegă la serviciu, păi nu știi că asta e ultima modă? Hmmm, ca de obicei sunt în urmă cu moda :)

3D sau 4D chiar nu mai contează, important este faptul că lenjeriile sunt super frumoase, din bumbac 100%,ba chiar matlasate sau dantelate și până pe 30 ianuarie, cumperi un produs, iar pe al doilea îl primești  GRATUIT.





Oferta aceasta e ideală, mai ales că le pot cumpăra surorii și mamei mele cadouri de 8 Martie. Mai e până atunci, știu, dar oferta 1+1 gratis, chiar merită și de ce să nu profit de ea? Sunt adepta cadourilor pe care le poți folosi și pe care le poți păstra și amintire mult timp.

Așa că dacă vreți să faceți un cadou util unei persoane dragi, în speță femeie, cu siguranță se va bucura de o lenjerie de pat sau o cuvertură, pentru că de ce să nu recunoaștem, noi, femeile, suntem setate genetic să ne îngrijim de toate cele necesare casei și să ne bucurăm de un cadou util în gospodărie. Fă-i cadou o lenjerie de pat unui bărbat și o să vezi că o să se uite chiorâș la tine :))

27 de comentarii :

  1. As putea sa pun bani jumate-jumate cu o prietena si ne luam amandoua lenjerie noua :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi-au placut alea de copii, sunt foarte insppirate ca si model ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de frumoase sunt cele cu flori de primavara! Mi-as putea aduce anotimpul preferat in casa achiztionand un model cu branduse si unul cu magnolii. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am intrat și eu pe site-ul lor.
    Cel mai mult îmi fac cu ochiul lenjeriile 3D.
    Sunt mișto!

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) Mai sunt si barbatii buni la ceva...dar inca nu s-a descoperit acel lucru :D
    Ador aceste lenjerii
    :x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate s-o descoperi acest lucru pana la urma..Prin anul 5000 :)))

      Ștergere
  6. Aoleu, ce frumoasa este aia cu magnolii! Iti dau dreptate cu barbatii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm...fetele de pe aici..imi dau dreptate, oare e o situatie generala?Da, e super!

      Ștergere
  7. cea cu magnolii este foarte frumoasa!si fetelor nu fiti rele ,mai sint si barbati care stiu cite ceva in gospodarie,dar aveti dreptate exceptia confirma regula.buna ideea cu cadfoul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mai sunt si barbati preocupati de gospodarie, cam putini ce-i drept :))

      Ștergere
  8. Eu sunt mai egoista asa ca o sa le pastrez pe ambele pentru mine fiindca sunt prea frumoase si cine stie cand mai prind o oferta ca asta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna idee cea cu cadoul,multumim! Sunt foarte frumoase toate, imi plac mult cele cu imprimeu floral!🌸🌺🌸🌸🍀

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O lenjerie e un cadou practic si util, si mie imi plac.Pupici!

      Ștergere
  10. Incerc sa nu ma arunc la cheltuieli mari, dar e o oferta foarte buna. Cadourile utile sunt si mai faine cand sunt si frumoase, ca aceste cuverturi sau lenjerii. Pentru casa ta sau cadouri pentru altii, lenjeriile sunt intrebuincioase oricui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste lenjerii imi fac cu ochiul de mult timp, sper sa ma incadrez in buget one day si sa imi iau si eu una.

      Ștergere
  11. Coincidenta sau nu, tocmai ma uitam zilele acestea de o lenjerie noua, mai ales ca urmeaza sa am ceva musafiri luna viitoare si n-as vrea sa-i culc in lenjeriile mele vechi. Dar acum imi face cu ochiul cuverturile acestea 3D, vad ca au si 2 fete de perna incluse. A comandat cineva vreodata, cat de diferite sunt fata de cele din poza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca Sas Vienela iti poate spune mai multe, parca ea a comandat, am inteles ca sunt de calitate si la preturi f bune.

      Ștergere
  12. Depinde carui barbat ai putea sa ii faci un astfel de cadou.Daca iti este iubit cred ca ar aprecia cadoul dar ia gandestete putin daca i-ai face un astfel de cadou unui barbat pe care il cunosti de putin timp cam la ce ar putea el sa se gandeasca?:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Bună Ella!
    Arată super toate,tu ai cumpărat?
    O duminică frumoasă îți doresc!
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  14. cele mai frumoase lenjerii de pat sunt parca cele cu motive florale

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...