sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Jocuri online pe bugy.ro

Când am fost mică nu am avut o păpușă Barbie. Tânjeam după o păpușă gen Barbie, dar ai mei nu mi-au luat niciodată, deși eram un copil care nu cerea multe, ba chiar eram destul de ascultătoare. Poate erau timpuri grele, poate nu erau, dar nu i-am judecat niciodată pentru asta. Dar, mi-am promis că fiul meu va avea multe jucării, așa că lunar, îi cumpăr câte o jucărie sau mai multe.Pentru că ce poate fi mai frumos decât o copilărie cu jucăriile dorite și multă iubire?

M-am jucat cu păpușile pe care le aveam mult timp, cred că până pe la 12 ani, știu la 12 ani, fetele din ziua de azi, se joacă cu orice altceva, dar nu cu păpuși. Cu siguranță, copilăria mea a fost destul de frumoasă, pentru că a fost plină de inocență, multă joacă și vise.Am crezut în Moș Crăciun până destul de târziu, și ce tragedie a fost pentru mine când am aflat că Moș Crăciun e doar o invenție a societății.

Inocența nu mi-a dispărut niciodată din suflet, chiar dacă pe alocuri ea e brăzdată de răutatea celor din jur.Recunosc că deși sunt mamă,adică adult în toată puterea cuvântului, îmi plac păpușile Barbie.Zilele acestea, am descoperit un site cu jocuri cu barbie, unde am stat vreo oră s-o îmbrac pe Barbie în tot felul de ținute. Iar după o joacă de vreo oră, m-am simțit reîncărcată sufletește și relaxată. Nu îmi plac jocurile complicate, iar acest joc este cu siguranță pe placul fetițelor mai mici sau mai mari așa ca mine:)




Cred că unul dintre motivele pentru care mi-as dori o fetiță, ar fi să mă joc cu ea cu păpușile.  Băiatul meu se joacă doar cu mașinile, așa că tânjesc să mai văd prin casă și păpuși. 

Dragii mei prieteni, dacă vreți să vă relaxați intrați și voi pe bugy.ro, veți găsi acolo jocuri interesante pentru copii mai mari sau mai mici.



VĂ DORESC UN WEEK-END MINUNAT!

4 comentarii :

  1. Trebuie sa recunoscut faptul ca si eu jucam jocuri cu papusi alaturi de fetita mea acum cativa ani,insa acum nu mai am loc la calculator de ea si fratiorul ei 😉dar ma uita cu drag la ei cand se joacă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cate stiu eu din ce in ce mai multi copii sunt mai incantati de jocurile online ; poate si posibilitatea de a evolua intr-un joc online ii acapareaza si ii face sa uite de bucuria de "repara" o masinuta sau o papuse.Acum parinti nu au decat sa mareasca bugetul alocat jucariilor pentru o tableta sau un PC pe care prichindeii sa joace si sa isi dezvolte inteligenta si dexteritatea cu ajutorul jocurilor online .

    RăspundețiȘtergere
  3. Hi, hi, nu te jena, si eu practic chestia asta cu imbracatul papusilor online. Cateodata chiar poti sa verifici cum vin unele haine combinate, poate fi util!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...