joi, 27 noiembrie 2014

Să iubim sănătatea


Salutare, dragii și dragele mele. Ce ați mai făcut? Sper că sunteți bine.

Am avut o perioadă foarte obositoare, mult de lucru la serviciu, săptămâna aceasta am alergat dintr-o parte în alta, nu am avut timp de nimic. Noroc că mâine începe week-endul și am 3 zile libere, de abea marti după masă, încep serviciul.

M-am implicat din nou în acest proiect Orkestra, așa că vă mulțumesc pentru că încă mă suportați și îmi vizualizați articolele.Orice vizualizare de 1 minut a fiecărui articol, mă ajută să cresc în clasamentul concursului.

V-am mai spus că nu prea m-am simțit bine, pentru că am descoperit că am discopatie lombară. Mă durea spatele îngrozitor, nu mai puteam de dureri. M-am trezit la 28 de ani, cu boală de oameni bătrâni.Durerea de spate s-a diminuat, dar dacă nu iau tratamentul durerea reapare, și problema e că această boală nu dispare, o ai toată viața, ba chiar poate degenera în hernie. Trebuie să fac fizioterapie de 2 ori pe an de acum încolo. Am ,,câștigat,, această afecțiune din perioada sarcinii, de atunci am început să am problemele. Fosta doctorita de familie mi-a spus că e de la rinichi, la neurolog mi s-a spus că nu e nimic grav, dar nimeni nu mi-a spus: ,,Fa-i, IDIOATO, și o radiografie!! Noroc cu dna doctor la care suntem acum și eu și copilul care și-a dat interesul pentru sănătatea mea și a copilului, iar eu mă simt mult mai bine.
Sunt mulțumită că cel puțin copilul meu e bine, față de anul trecut nu mi-a răcit decât o dată și nu grav.Doamne ajută!

VĂ MULȚUMESC PENTRU ENERGIA PE CARE MI-O TRANSMITEȚI PRIN ARTICOLELE ȘI COMENTARIILE VOASTRE!

VĂ DORESC MULTĂ SĂNĂTATE!



7 comentarii :

  1. Multa sanatate, Ella!
    M-a bucurat tonul pozitiv al postarii - in ciuda problemelor relatate!

    Orice vizualizare de 1 minut spui? Adica se contorizeaza mai multe viziualizari de pe acelasi ip? Zilnic sau... cum?

    Bafta cu Orkestra! Te pupic!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Sanatate multa, Ella! Cu doctorii este o loterie, dar ai avut noroc pana la urma ! :)
    O seara linistita !

    RăspundețiȘtergere
  3. Multa sanatate! Doctorii din pacate pana nu isi vad "onorariul" consistent nu isi dau interesul...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu fi atat de sigura ,ca o vei avea toata viata.Sotul meu avea cred varsta ta si fusese de mai multe ori in spital,recuperare,infiltatii,etc. cativa ani.Sti cum i-a trecut?Ne mutam dintr-un bloc in altul,unde stam si acum.Era in spital.Eu cumpar mobila.Alaturi de ajutoare a venit si el sa dea o mana de ajutor.A pus mana si greu pana la etajul 5.A uitata de boala pe moment,dar putea sa ramana teapan,numai ca a fost bine si de atunci nu a mai avut nici o criza.Eu iti doresc sanatate multa si recuperare grabnica!

    RăspundețiȘtergere
  5. multa sanatate si îngrijire corecta, Ella draga! orice necaz pe lumea asta nu este de comparat cu pierderea sanatatii. Ai mare dreptate, nici o bogatie nu poate sa cumpere sanatate!
    Un start bun în weekend! :-* pup

    RăspundețiȘtergere
  6. inca o data sanatate Ela si succes la Orkestra sa ai parte macar de acolo de cateva bucurii in luna cadourilor

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...