sâmbătă, 18 octombrie 2014

Se caută DEVORATORI de BRÂNZĂ!!


Sunt mare fană sendvişuri, recunosc că mănânc din copilărie şi până la cei 28 de ani, nu m-am săturat de ele. În special, mânânc unul dimineaţa la micul dejun, sau seara când simt nevoia să mai înfulec ceva, apelez cu încredere la sendviş.

Cum ar arăta PROFILUL MEU DE SENDVIŞ?

Se iau două felii de pâine, crema Delaco, 2 felii de salam(nu contează).Se aşează primul strat,cremă de brânză, apoi aşez cele două felii de salam, adaug, iar un strat de cremă de brânză, pun pâinea deasupra, bag la sendviş maker şi gata sendvişul. Nu e complicat,din contră e simplu, gustos, hrănitor şi sănătos. Ştiu că nutriţioniştii nu recomandă brânza cu cărniţa amestecate, dar mă îndoiesc că salamurile din ziua de azi colcăie a carne, sunt pline mai degrabă de E-uri. De un lucru sunt sigură, crema de brânză Delaco e sănătoasă şi bogată în calciu.

CUM AR ARĂTA PROFILUL DE SENDVIŞ AL UNUI POLITICIAN??? 

Întrebare/întrebătoare :))

Păi se iau două chifle mari de pâine, 2, ba nu 3 cutii cremă Delaco (le-am micşorat bugetarilor salariile, ne permitem),10 felii de salam, 10  felii de şuncă, ardei roşu cât cuprinde, şi mai punem nişte ciolan afumat, şi vreo 10 mici...se ştie, presărăm cu puţină fasole şi gata sendvişul!!

CUM AR ARĂTA PROFILUL DE SENDVIŞ AL UNUI BUGETAR?

-Se ia o felie de pâine, se dă pe din două, se pune un strat de brânză Delaco pe jumătatea de pâine, pe deasupra se presară sare, se adaugă cealaltă jumătate de pâine. Atât!!
 La cât bagă politicienii în ei, vreţi să le mai rămână şi bugetarilor?

CUM AR ARĂTA PROFILUL DE SENDVIŞ AL LUI MAREAN VANGHELIE????

Se ia o pâine mare de 1 kg, se dă pe din două...Se pune primul strat crema Delaco din abundenţă (se folosesc cam vreo 3 cutii), apoi se pun vreo 20 mici pe deasupra, mici rămaşi şi ei de la Vanghelion, sau eventuale pomeni electorale.

Dacă am reuşit să mă smulg un zâmbet, e perfect, dacă nu daţi fuguţa la magazin, cei de la Delaco, au bunătăţi bune, bunuţe pentru orice FAN BRÂNZĂ!!!!


Articol scris pentru SuperBlog 2014



7 comentarii :

  1. Eu aleg sendvisul lui Vanghelie, ca imi place sa fie multa crema de branza. Oi fi eu bugetar, dar la sendvis nu fac economie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi plac muuult sndvișurile, sunt bune oricum.... Cel mai des mi le fac numai cu rânză sărată.... Când mă grăbesc la școală nu mai am timp să îmi satisfac și gustul pe deplin...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună Ella!
    Văzând poza deja mi-ai făcut poftă,toate artă bine!
    Un weekend cât mai plăcut îți doresc!
    Te pup și îmbrățișez!

    RăspundețiȘtergere
  4. :))) cel mai haios articol pe care l-am citit despre sendvişuri!
    Duminică plăcută!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu ador branza, sunt mare fan Delaco cu toate specialitatile sale si evident o devoratoare de sandwich-uri. Sunt delicioase si rapid de preparat. :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Desi m-ai amuzat cu Marean, nu cred ca ai facut bine ca i-ai folosit numele intr-o reclama...
    Mult succes, te pup! :*

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...