duminică, 12 octombrie 2014

Să ştampilăm cu Colop

 Sunt atâtea momente frumoase în viaţa fiecărui om, fie că vorbim de primul sărut, de prima dragoste, de primul copil, sau de un loc special !


Acum câţiva ani, m-am hotărât să îmi iau şi eu autorizaţia de traducători. Aveam multe vise, credeam că va merge, mi-am luat chiar şi ştampilă. Nu am lucrat niciodată în acest domeniu pentru că au apărut multe schimbări în viaţa mea: copilul meu. 




Nu regret niciodată că nu am lucrat ca traducător, pentru că nu îmi place munca sub presiune, de multe ori trebuie să traduci totul peste noapte, cum am auzit la alte prietene. Dar am păstrat ştampila, pentru că îmi aduce aminte de o perioadă atât de frumoasă din viaţa mea, o perioadă când simţeam că mă pot lupta cu morile de vânt ca Don Quijote.

Am ajuns din întâmplare pe site-ul de unde am şi eu ştampila, şi am aflat că anul acesta Colop va lansa Printer G7, o nouă generaţie de ştampile pe care le puteţi personaliza după bunul plac.Puteţi transforma un simplu obiect de lucru, într-un obiect familiar, care să vă însoţească tot timpul. Din filmuleţul de prezentare, am aflat că aceste ştampile pot fi personalizate cu o poză dorită de voi, datorită ferestrei Image Card.

Care este povestea însă pe care aţi dori-o să o spună ştampila voastră?

Poate o poveste de dragoste, un loc special pe care visaţi să îl vedeţi, un mesaj inspiraţional sau poate mai mult?

Dacă ar fi să personalizez vechiul meu printer sau unul nou ca Printer G7, nu aş alege locuri speciale, nici animăluţe simpatice, nici mesaje funny sau inspiraţionale, ci aş adăuga poza copilului meu. Oricum îi port poza în suflet, însă să reved zâmbetul şi ochişorii lui atunci când lucrez, cu siguranţă ziua mea ar fi mai bună. Aş ştampila mai cu spor :)

Ce poveste poate spune o ştampilă?
Aţi spune niciuna, că e doar un simplu instrument de lucru.  
Fiecare ştampilă poate avea propria ei poveste cu noua generaţie de printere dreptunghiulare.În curând  de la Colop.

Articol scris pentru editia SuperBlog 2014

11 comentarii :

  1. Eu as alege un loc special pe care as da orice sa-l revad. E vorba de un orasel medieval din Croatia, Trogir. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. eu as alege un motiv floral :)
    o duminica placuta iti doresc! :-*

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi place cum ai făcut legătura între stampilă şi amintirile tale.
    Îmi amintesc ce mult îmi doream şi eu, cu mulţi, mulţi ani în urmă, o strampilă cu "Bibliotecă personală..." - aşa cum văzsem la unii colegi de-ai mei, pe cărţile lor. Când am văzut un atelier pentru confecţionat stampile, mi-am făcut imediat. Şi era de-aceea clasică, cu mâner din lemn, pentru tuşieră. Binenţeles că mi-am stampilat imediat toate cărţile personale, căci strânsesem destule. O am şi acum, dar i-am luat o carcasă Colop!
    O zi frumoasă! :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. când eram mică mereu visam să lucrez la birou și să am ștampila firmei mele proprii. mereu îmi puneam mintea la contribuție referitor la cum va arăta.
    Poți participa și tu la campania Marillys și primești garantat un pachet cu produse cosmetice. http://www.blogawards.ro/campania-marillys/

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa spun drept si eu tot mutrita pustiului meu as pune-o pe stampila, te-ai gandit bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pfuu,încă nu am fost pusă în situația de a folosi o ștampilă!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu m-am gândit niciodată că aș putea avea o ștampilă personală și personalizată. Presupunând că aș avea una, mă gândesc că mi-ar plăcea să aibă o imagine cu o inimă... Spune tot, nu ?! ☺

    Să ai zile frumoase, Ella !

    RăspundețiȘtergere
  8. Un subiect nou pentru mine.As fi vrut una pentru a semna la serviciu:nu mi-a placut niciodata sa semnez hartii,alta personalizata cu familia mea,care fara parada,as vrea sa o port cu mine tot timpul.

    RăspundețiȘtergere
  9. inca nu stiu ce imagine as alege dar oricum e o super idee

    RăspundețiȘtergere
  10. Din „arhiva personală” înțeleg că și tu tot Colop! :-)
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  11. copil de nici 4 ani? Nu am înţeles niciodată această atitudine iresponsabilă din partea părinţilor. scaun auto

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...