duminică, 30 iunie 2013

Timp şi vise

Salutare tuturor!
Vacanţa mea nu prea e vacanţa, cred că e un du-te vino de la ţară la oraş, însă e bine cu ocazia asta mai postez şi eu pe blog. Cred că aşa e când ai două case, un copil, un job care şi când eşti în vacanţă te mai bântuie. Plus că am de învăţat pentru grad, în august am examenul scris. Plus că trebuie să ajung în Bucureşti, am găsit un doctor bun(SPER) pentru alergii la spitalul MALAXA. La mare nu cred că ajung. Dar am planuri mari, trebuie să mă înscriu la MASTER. Trebuie, deşi eu caut ceva la distanţă, şi pe bani puţini, şi nu prea găsesc. Când eram prin liceul visul meu era să termin o facultate, masterul , şi apoi doctoratul, şi să devin critic literar. M-am plafonat, visele mele s-au stins o dată cu căsnicia, venirea pe lume a lui Bubu, divorţul. De atunci, e o luptă profundă strict pentru supravieţuire. Dar visele mele? Cred că dacă nu le faci pe toate la timpul lor, uneori e prea târziu să le mai faci.

O săptămână minunată!


8 comentarii :

  1. Mi-am ratat si eu niste vise. Si nu din neputinta ci mai mult din comoditate sau din prea putina ambitie. Cand esti tanar crezi ca vei avea timp pentru toate, ca iti ingadui putin ragaz dar trece asa repede timpul si visele mor asa de usor...E pacat sa ramai doar cu cenusa unor regrete.

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine s-au acumulat toate, si parca nu e bine, vreau sa imi indeplinesc aceste vise legate de cariera mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Don't give up !!! Never!
    sa ai multa bafta!
    pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. sa ai vafta! si cate un pic, zi de zi, incearca sa-ti indeplinesti visele! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca va fi sa fie se vor indeplini. Eu iti tin pumnii. E bine ca mai ajungi si pe la oras :) Ne mai vedem si noi ;) :)
    Spor la invatat pentru grad! Nu prea mai e mult pana in august :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, pentru unele lucruri e prea tarziu pentru ca noi ne schimbam cu timpul si vrem altceva. Dar pentru altele merita sa asteptam o viata intreaga. Si visurile se vor implini! :) Nu trebuie decat sa avem incredere in noi. :)
    Multa bafta la examene. :) La orice tip de examen pe care viata il are pregatit pentru tine...

    RăspundețiȘtergere
  7. Multa bafta la examen. Legat de problema cu cel mic, cineva care a avut o mare problema cu al sau baiat a mers la dna. dr. Carmen Bunu din Timisoara. Pentru mai multe detalii am aceast link: http://www.medicis.ro/?lb=ro&s=babyclinics&id_c=46&id_a=147.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai, multe visuri se schimba ...unele evolueaza, altele nu se mai indeplinesc deoarece atunci cand ai ajuns mare iti dai seama ca, de fapt, nu-ti mai doresti asta sau nu ti se mai potriveste ....si eu am patit la fel.Facultatea pe care am facut-o mi-a placut si inca imi plac...Dar domeniile adiacente in care am lucrat- nu as vrea sa mai lucrez in ele (in acele domenii).

    Multa bafta cu examenul de grad! Sa il iei cu Excelent!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...