vineri, 12 februarie 2016

Inspirație de primăvară

Cu siguranță, fiecare așteaptă primăvara cu încântare, căci parcă ne-am săturat de lunga iarnă, de frig și de haine groase.  Îmi place primăvara, e sezonul meu preferat din an, căci alături de natură simt și eu că renasc spiritual. Cred că și voi aveți aceeași senzație când vine primăvara, de eliberare, de descătușare a energiilor pozitive și de reîncărcare a bateriilor.


O dată cu venirea căldurii, parcă revine și pofta mea de a mă aranja mai mult, de a purta fuste și rochii, de a ieși din cochilia în care am stat o iarnă întreagă.

Pentru că primăvara înseamnă trecerea la o garderobă mai lejeră, m-am gândit la 2 articole vestimentare care mie îmi plac foarte mult și pe care mi le doresc în dulapul meu. 

Că îmi plac rochiile nu mai este o surpriză, dar parcă o astfel de rochie albă mă face și mai mult să îmi doresc să vină căldura mai repede.  Rochia mă duce cu gândul la zona retro, mi se pare un model superb, care se purta acum ceva vreme și care mie îmi place. Modelul în cloș se potrivește oricărei siluete, important este să ne simțim bine cu noi însene, indiferent de kilogramele în plus sau în minus.



Pantalonii sunt și ei de inspirație retro. Sunt de calitate, în compoziția materialului  73% este bumbac, astfel că reprezintă o piesă vestimentară deloc de neglijat. Pentru mai multe detalii, dați click pe imagine.



Acestea fiind spuse, vă doresc o primăvară cât mai frumoasă cu mult soare în suflet.

5 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...