marți, 24 martie 2015

Pe blogg sau pe domeniu propriu?

..De mult timp mă bântuie un gând nebun
Să mă descalț de pașii leneși
Să joc cu Soarele o horă
Să nu mai tac, căci am pierdut
prea mult din viața mea tăcând.''


De mult timp mă bântuie un gând. Nu e nebun, ca în rătăcirile mele poetice de mai sus, dar îl am constant în minte de ceva luni buni.
 La începuturile blogului meu, acesta a fost strict personal, pentru mine și  eu, apoi, am început să intru pe diverse bloguri, să citesc, să las comentarii, să leg o frumoasă prietenie virtuală cu diferiți oameni din toate colțurile lumii. În ultimul an, parcursul meu blogosferic, s-a axat mai puțin pe teme personale, și mai mult pe teme de interes general: fashion, beauty, diferite review-uri, concursuri pentru bloggeri.

Îmi place cum a crescut blogul meu, e un loc în care aștept mereu să revin, căci mă simt acasă. Am fost și criticată, dar consider că mereu critică poate fi constructivă, dar cel mai mult mă bucură faptul că am găsit o comunitate frumoasă în lumea bloggosferică.Simt însă că vreau mai mult. Cu un blog pe o platformă gratuită nu ai o vizibilitate și credibilitate ca atunci când treci pe domeniu propriu.

Am citit multe sfaturi, am intrat pe forumuri, am stat de vorba chiar cu oameni care au blog pe domeniu propriu, unii văd asta ca un lucru bun, alții consideră o platformă gratuită mai bună decât un domeniu propriu.

Personal, chiar mi-aș dori să trec pe domeniu propriu.Nu m-am gândit încă la numele domeniului,dar am ceva variante în minte.

Am căutat multe firme care se ocupă de crearea unor domenii proprii și hosting de calitate, și am dat peste site-ul webrahost. Webrahost oferă servicii de creare domeniu propriu .După ce îți creezi domeniul, găzduirea te costă 2 euro pe lună, eu zic că merită.
Servicii de calitate, hosting, domenii proprii la prețuri accesibile, webrahost îți oferă tot ceea ce dorești în materie de blogging de calitate.




VOI CE AȚI ALEGE VARIANTA BLOGG GRATUITĂ SAU DOMENIU PROPRIU?


Un comentariu :

  1. M-am obisnuit cu blogul, plus faptul ca primesc din partea celor care ma gazduiesc o multime de informatii utile despre ceilalti prieteni de pe bloguri. Oricare alegere, are avantaje si dezavantaje!
    O zi frumoasa! :-)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...