marți, 10 martie 2015

Norocul vine la pachet cu haine cadou

Salutare, dragele mele! Sper că sunteți sănătoase și ați avut zile pline de bucurii, mai ales că doar ce a trecut ziua de 8 Martie. Primăvara se lasă așteptată, dar uneori trebuie să alungăm norii și frigul și să ne îmbrăcăm cu primăvara în suflet. Să nu ne pierdem speranța, să nu uităm să zâmbim, să fim mereu frumoase, poate acest lucru ar trebui să îl învățăm de la primăvăra.
Am avut o perioadă cu mult stres, deocamdată nu vă spun nimic, dar sper ca ziua de Saint Patrick să îmi poarte noroc.Sfântul Patrick, dacă nu știați este considerat protectorul irlandezilor și este sărbătorit în fiecare an la data de 17 Martie.
Site-ul She Insider vine cu o serie de promoții cu ocazia zilei de Saint Patrick.Oferta completa o puteți vedea dând click pe imaginea de mai jos.

ST.PATRICK'S DAY SALE!

ST.PATRICK'S DAY is coming,try to find your lucky clover!

Free items for orders over $49.

Ends:Mar/17


Culoarea caracterstică irlandezilor este verdele, dar o să începem cu o culoare intermediară.
În ultima vreme am devenit destul de comodă și practică, așa că mă gândeam că de pe site-ul sheinside, mi-aș alege și ceva mai casual.







click here for the jumpsuit

SALOPETA este perfectă pentru primăvara, care nu mai vrea să vină :) am văzut și poze de-ale fetelor care au cumpărat această piesă vestimentară și le stă foarte bine.





click here for the jacket
Dacă tot vine primăvară, salopeta ar merge cu o jachetă model floral. Jacheta s-ar asorta de minune și cu o pereche de jeans și niște espadrile.




Nu puteam să nu arunc un ochi și la rochii, rochia în nuanță nude ar fi o alegere inspirată pentru birou. Îmi place culoarea discretă, și îmi amintește puțin de  stilul Audrey Hepburn.
click here for the nude dress

Dacă ofertele de pe Sheinsider sunt cu ocazia zilei de Sf.Patrick, închei cu această rochie dantelată de culoare verde, cu un model deosebit.

click here for the green dress














LA COMENZI DE PESTE 49$ primiți cadou:hăinuțe de la sheinside.com
NU UITAȚI, aveți transportul gratuit la comenzi de peste 30$, și hainele nu ajung la voi atât de repede, ci în aproximativ 2 săptămâni sau mai mult, deoarece site-ul sheinsider este un site străin.

3 comentarii :

  1. Nu stiam ca si noi sebam pe sfantul Patrick.Hainele astea imi cam fac cu ochiul,dar cred ca pana la urma o sa-mi comand ceva.Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase alegerile tale....eu renunt la a cumpara ceva...trebuie sa-i iau la nepotel,el creste si mereu ii trebuie cate ceva :)
    te pup :-*

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...