sâmbătă, 14 martie 2015

Manichiură de primăvară

Dacă tot a venit primăvară, parcă a revenit și cheful meu de a mă dichisi mai mult, deși afară pare o iarnă care nu mai vrea să plece.
După o experiență neplăcută cu o ojă neagră Kallos, m-am trezit cu unghiile îngălbenite, așa că mult timp nu prea mi-am făcut manichiura, în speranța că se vor reface. Ați mai pățit și voi așa ceva cu vreo ojă Kallos? Nu e antireclamă, e strict părerea și experiența mea personală cu această marcă.
Am aplicat ulei de ricin, însă până când unghiile nu au crescut, gălbeneala nu s-a dus. De atunci m-am învățat minte, și nu mai aplic oja direct pe unghie. Am căutat soluții și am dat peste complexul fortifiant de la Farmec cu vitamine, care pe lângă faptul că fortifică unghia, dă o nunață de nude unghiei, acoperind astfel gălbeneala urâtă pe care o aveam pe unghii.

O folosesc de luni bune și sunt tare multumită de ea,așa că v-o recomand cu încredere. Toate produsele din gama Farmec mi se par de calitate. 
Înainte de a aplica un lac de unghii, aplic cam 2 starturi de complex fortifiant Farmec și unghia mea e pregătită de culoare. Cum primăvara a venit, m-am gândit la o manichiură veselă și colorată. Ce spuneți de alegerea mea?


Am folosit un lac de unghii Golden Rose și unul cam anonim și ieftin care și-a făcut treaba.Sunt încântată de marca Golden Rose, care e rezistentă, se aplică ușor,are nuanțe tare frumoase, și  un preț destul de accesibil.


SPOR LA MANICHIURIT, DRAGELE MELE!


3 comentarii :

  1. Nuanta ojei de la GR este tare frumoasa <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase nuantele! Incearca pt albirea unghiilor zeama de lamaie, la mine a avut efect, insa trebuie dupa folosire sa hidratam bine cuticulele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase nuantele! Incearca pt albirea unghiilor zeama de lamaie, la mine a avut efect, insa trebuie dupa folosire sa hidratam bine cuticulele.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...