sâmbătă, 7 martie 2015

Cel mai frumos cadou de 8 Martie

,,Mami, te ubesc atât de mult'', îmi spune Bubu zilnic de nu știu câte ori pe zi. Cuvintele lui sunt sincere și mă încarcă cu o energie care nu se poate descrie în cuvinte. Poate faptul că am fost pentru el și mamă și tată l-a făcut să fie mai atașat și mai afectuos cu mine. Desigur sunt și momente când ne certăm, sau face câte o năzbâtie, dar inima de mamă iartă orice.


-Mami, tu știi că mâine e 8 Maltie?
-Nu, mami,nu știu ce e mâine?
-Mami, nimic nu știi. Mâine e ziua ta.
-Bubu, ziua mea a trecut, cum să fie ziua mea?
-Mamiiiiii, mâine e ziua tutulol mămiciilol.Am o supiză pentlu tine.Uite!!!

Și îmi întinde o brățară pe care a făcut-o la grădiniță, o brățară făcută din mărgele și tot felul de accesorii, și mi-o întinde cu atâta emoție, încât mă topesc toată. Nu este o brățară cu diamante sau smaralde, dar pentru mine, această brățară valorează cât aurul.



-Vai, ce frumoasă e.Mulțumesc mult, iubitul meu..
-Mami, când voi fi male o să îți aduc multe, multe bijutelii. O să mă duc la muncă și o să fac muuulți bani și o să cumpăl multe, multe bijuteliii cu diamante și lubine..O să îți aduc un inel cu un diamant male, male...


Vă spun că mi-au dat lacrimile, să văd că deja copilul meu se gândește la mine și văzând că eu port bijuterii și că îmi plac mult, mititelul de el se gândește și la mămica lui.

Au fost multe furtuni în viața noastră, dar copilul meu știe cât de mult îl iubesc și indiferent de orice, el este cel mai frumos cadou al meu de 8 martie. Mă miră să văd că la vârsta lui, știe destul de multe, și conștientizează multe, pentru că mereu am încercat să discut cu el ca de la adult la adult. Bubu al meu știe deja de ziua de 8 martie, având în vedere că e deja al 2-lea an de grădiniță. Mă uimește că știe atât de multe, copiii din ziua de azi, știu mai multe decât credem noi, sunt o generație precoce.

Copilul meu este 8 martie al meu, bijuteria mea ca un diamant la care nu aș renunța niciodată indiferent de orice și oricine. Îi voi fi mereu alături, pentru că el este sufletul meu, și nu vreau să repet greșelile pe care mama mea le-a făcut cu mine. Indiferent cât aș fi de supărată, bubuloiul meu reușeste să îmi aducă un zâmbet în suflet. Mă uimește cât de pur și lipsit de ranchiună și ură. poate să fie un suflețel.Ce bine ar fi dacă și noi, adulții, am fi la fel! 

Bijuteriile sunt într-adevăr preferatele mele, cine nu și-ar dori de 8 Martie cadou un inel cu diamant sau măcar din pietre semiprețioase? Bijuteriile au farmecul lor și sunt un cadou perfect pentru orice femeie. Dacă sunt și cu diamante sau rubine, înseamnă că cel care vi le dăruiește vrea să vă ofere tot ce e mai bun și mai frumos.

DE ZIUA FEMEILOR,vă doresc să aveți parte de multă iubire alături de cei dragi!


7 comentarii :

  1. Răspunsuri
    1. Da, asa este, orice cadou venit din mainile unor copii e deosebit.

      Ștergere
  2. Te inteleg, si eu pastrez toate martisoarele si felicitarile pe care mi le-a facut al meu inca din gradinita. Cand va fi mare Bubu va pastra obiceiul de a-ti darui bijuterii, ai sa vezi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru urare, Ella! Cat mai mult bine si tie!

    E cea mai frumoasa bratara pe care ai primit-o pana acum! :) Desigur, pana o vei primi, eventual, pe urmatoarea, tot de la micutul tau care atunci va fi mare! :)
    Sanatate sa aveti, va doresc cu drag!

    P.S. Nu-mi doresc inel cu diamante :) dar imi plac bijuteriile. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Impresionant!
    La mulţi ani, cu multe bucurii de la Bubu al tău! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti o mamica fericita,pentru ca ai un copil minunat .Sa fiti sanatosi si sa va dea Domnul mult noroc!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...