joi, 19 martie 2015

Butonii-un accesoriu masculin plin de efect

Se îmbrăcase pentru prima oară în viața lui într-un costum. I se părea că arată total ridicol, dar trebuia să îl poarte, mai ales că peste mai puțin de o oră, viața lui avea să se schimbe radical. Se studie cu atenție în oglindă, cred că mai mult decât o făcuse până acum în viața lui. Mama lui îl privea cu admirație. ,,Uite, ia și butonii de la bunicul tău, o să îți poarte noroc.''îi spuse mama lui


Poate Marius nu avea nevoie de noroc, poate norocul ți-l faci cu mâna ta, sau poate avea nevoie și de noroc. Tot ce știa era faptul că indiferent de răspunsul pe care avea să îl primească, el o va iubi mereu pe Maria. Avea butonii norocosi, cămașa era impecabilă, costumul îi stătea bine, cutiuța cu inelul era în buzunar, nu îi mai lipsea decât să meargă și să o ceară de nevastă.Pentru prima dată în viața lui avea emoții, el, bărbatul care până atunci fusese o viața întreagă sigur pe el, acum ezita, iar inima îi tresălta de emoție.   Nu avusese curaj să îi spună de la început, simțea că încă nu e pregătit, dar, ea, ea era atât de frumoasă în rochia ei roșie dantelată. Avea să își facă curaj, trebuia să îi spună...

Dragi bărbați, de câte ori nu ați simțit și voi că emoțiile vă copleșesc în fața femeilor pe care le iubiți? Eu zic că romantismul și bunul gust încă nu au dispărut, de aceea am descoperit un magazin pentru bărbați și nu numai, în care veți găsi accesoriul pefect pentru o ținută care să impresioneze.

Bărbații nu prea pot purta atâtea accesorii ca noi femeile, o cravată, o curea, un ceas, poate o bijuterie discretă sunt printre puținele accesorii pe care ei, masculii le pot etala. Recunosc că admir bărbații în costum, și mai ales pe cei care asortează o pereche de butoni la cămașă. 

Butonii se pot purta fie la ținute business sau ținute ceremoniale.Indiferent de ocazie, un bărbat cu butoni la cămașa va acapara privirile, căci butonii sunt un simbol al eleganței și de ce nu a bunăstării? Am intrat și eu pe site-ul accesoriul.ro și să știți că prețurile sunt accesibile.
De pe site mi-au plăcut mult acesti butoni Aura(îi vedeți mai jos) care merg nu neapărat la o ceremonie, dar se pot purta și la o ținută lejeră, dar și la o întâlnire de afaceri.


Dar ce spuneți de acești butoni vitezometru? Cu siguranță, sunt un accesoriu unic, care ar da un aer deosebit oricărei ținute.


Rar am văzut bărbați care să poarte butoni, dar vreau să cred că eleganța masculină nu a dispărut.
Dragele mele bloggerițe, butonii de cămasă sunt un cadou ideal pentru un bărbat stilat, care ține la imaginea sa, așa că poate ar trebui să vă gândiți și la un astfel de cadou pentru un bărbat special din viața voastră.

21 de comentarii :

  1. Sunt nişte accesorii deosebite, într-adevăr. Recunosc că n-am purtat decât de câteva ori butoni, dar îmi place când văd pe cineva cu aceste mici însemne ale eleganţei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Butonii iti dau un aer distins, imi place sa vad barbati purtand ca accesoriu, butonii de camasa.

      Ștergere
  2. In perioada din timpul liceului era "moda" cu butoni si la camasile femeilor - bineinteles ca nu mi-au lipsit (l-am lipsit pe tata de o pereche de butoni albastri, cu dragon - ii am si azi) :)
    Ador sa vad barbati care poarta camasi cu butoni atunci cand sunt obligati la o tinuta "oficiala". :) Dar sa nu-si puna si ghiul! :))
    Sa ai o zi super iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moda revine, de fapt butonii nu se demodeaza niciodata.Pupici!

      Ștergere
  3. Ocaziile de a purta butoni la cămașă sunt destul de rare. Nici la spectacolele de operă nu mai vin bărbați îmbrăcați în costume și cămașă, doar doi-trei și aceștia trecuți de o anumită vârstă. La cele de teatru nici atât, ce să mai zic la alte genuri de spectacole. În blugi și ghete se merge și la cinema și la concertele lui Bănică și la ”Rigoletto” ! Cel care se simte nelalocul lui este chiar cel care îndrăznește să abordeze ținuta elegantă. Poate pe la nunți, deși și aici lumea se îmbracă tare pestriț...

    RăspundețiȘtergere
  4. Butonii sunt accesorii optionale pentru o tinuta eleganta. Odata purtate, ele schimba aerul vestimentar intr-unul luxuriant, de gala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai nou, unii poarta butonii la tinute mai casual.Oricum, butonii sunt chiar de efect si dau un look deosebit.

      Ștergere
  5. Bun, bun.
    îmi plac butonii ăştia.
    Îi pot lua la orice eveniment elegant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care dintre ei iti plac mai mult?Mie imi plac cei cu negru, sunt mai eleganti.

      Ștergere
  6. Mai am vreo trei perechi prin sertare dar nu prea mai găsesc cămăşi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-ar placea si mie sa port butoni, macar la ocazii speciale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci chiar ar fi cazul, caci sa stii ca butonii sunt la moda si mereu vor fi.

      Ștergere
  8. Butonii sunt un semn al elegantei, mi-ar placea sa vad mai multi barbati purtand butoni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cata dreptate ai, pe la nunti mai vedem barbati purtand butoni la camasa.

      Ștergere
  9. Sunt foarte frumosi si eleganti primii alesi de tine!citind articolul tau mi-am dat seama ca butonii vor fi pe lista de cadou pt sotul meu. Mersi de sugestie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da si mie imi plac mult, ma bucur ca ti-am dat o idee buna de cadou pt sotul tau.Cu siguranta va fi incantat de o pereche de butoni.

      Ștergere
  10. intradevar butonii sunt accesorii foarte frumoase...un cadou potrivit sotilor...partenerilor...cu alte cuvinte tuturor barbatilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Mariana, cadoul ideal pentru barbatii eleganti.Butonii sunt tare frumosi si eleganti, imi plac si mie.

      Ștergere
  11. Sunt întru totul de acord: un cadou potrivit pentru bărbați! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate, Gigi, butonii sunt un cadou potrivit pentru barbati.

      Ștergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...