luni, 30 decembrie 2013

Viaţa oferă doar celui care cere

Am avut un an plin ca orice alt om de pe Planetă. N-aş vrea să fac o clasificare a eşecurilor şi realizărilor mele pentru că sunt multe în ambele cazuri. 

Pot spune că a fost anul schimbărilor. Anul în care am spus STOP şi am luat-o de la capăt. Am spus STOP certurilor dintre mine şi ai mei, şi am plecat după mult timp din nou spre o nouă casă, spre un nou început. Deşi nu e casa mea, aici mă simt acasă după mulţi ani de rătăcire. 
Simt că am ajuns la un echilibru cu mine însămi, iar eu ca o balanţă dezechilibrată ce sunt, am nevoie de siguranţă, de certitudini în viaţa mea. 

A fost un an al războaielor. Cel mai mult m-am războit cu mine însămi, şi cu Dumnezeu. Îi ceream socoteală pentru nefericirea din viaţa mea, iar apoi plină de mustrări de conştiinţă Îi ceream iertare.Până când de nicăieri a apărut HIM, cel care avea să devină parte din sufletul meu. Pentru că a fost acolo când am avut nevoie de el, pentru că a crezut în mine când alţii m-au călcat în picioare, pentru că m-a iubit aşa cum sunt...nebună:) Pentru că e lângă mine în orice moment, pentru că aleargă în gândurile mele şi când nu e prezent fizic, pentru că trăiesc alături de el fiecare moment cu intensitate maximă. Pentru că văd în el un bărbat capabil să meargă până la capătul lumii doar pentru a-mi smulge un zâmbet, pentru că văd în el un erou gata să se ia la trântă cu orice, şi oricine pentru a fi împreună.

A fost da, şi un an al iubirii, poate că Dumnezeu s-a săturat să mă tot audă plângându-mi de milă, şi a zis..Ia şi tu aici bărbatul pe care îl aşteptai. şi mai taci odată!!:))

La serviciu a fost un nou început, sunt cam dezamăgită de lipsa de apreciere din partea părinţilor, de înţepăturile colegelor, dar ce nu ştiu toţi e faptul că Hurrem e mic copil pe lângă mine.Glumeam, însă acest film chiar mă inspiră...Mă face să calc de multe ori pe cuiburi de vipere cu zâmbetul pe buze!

Iubesc, şi sunt iubită. Iubesc cu dăruire un puiuţ care mi-a luminat viaţa din clipa când am ştiut că sunt însărcinată. Bubu e raţiunea mea de a fi, şi sincer am avut multe războaie împreună, şi ştiu că vom mai avea, dar întotdeauna va fi sufletul meu, şi nu voi renunţa niciodată să îi fiu alături, chiar şi atunci când voi fi o bunicuţă zbârcită.De ce? Pentru că familia e singura avere a unui om pe acest pământ. Lucrurile materiale sunt trecătoare, dar familia şi dragostea nu se pot cumpăra.

De la anul care vine, îmi doresc doar sănătate, şi un pic de noroc, pentru că îmi dau seama cât sunt de bogată...am un copil minunat, un bărbat pe care îl iubesc şi mă iubeşte, un loc de muncă, un loc unde mă simt acasă, ce mai pot cere lui Dumnezeu? Noroc să ne facem încet, încet o căsuţă a noastră, şi sănătate pentru a ne construi cu dragoste un viitor frumos!

VĂ MULŢUMESC DIN INIMĂ PENTRU CĂ MI-AŢI FOST 

ALĂTURI ÎN ACEST AN!

VĂ UREZ UN AN NOU PLIN DE REALIZĂRI FRUMOASE, 

SĂNĂTATE, MULTĂ IUBIRE, ŞI PUTEREA DE A MERGE 

CONTRA CURENTULUI!







16 comentarii :

  1. Toate gandurile mele bune se îndreapta catre voi!
    Ai dreptate, familia este pe primul loc în viata noastra chiar daca uneori copii ne aduc în pragul disperarii sau parintii uita ca suntem copii lor! Draga mea, va doresc un an nou si mai frumos si mai plin de iubire iar partea materiala..... se rezolva acolo unde este întelegere! La Multi Ani!
    va pupa mami! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani! Un an mai bun! si...sanatate maxima, iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ai un an în care bucuria sa fie la ea acasa, fericirea sa-ti zâmbeasca, linistea sufleteasca sa se instaleze confortabil , amintindu-ti ca traiesti, iubesti si mai ales ca poti fi iubita si fericita….. bucura-te de orice clipa din viata ta, caci avem doar o singura viata si merita traita din plin,la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa da ! Imi place ce am citit.Peste ani si ani o sa vezi ca nu trebuie sa fi atat de patimasa in relatia cu ceilalti.Ma bucur ca ai parte de niste zile fericite.Sa-ti de Domnul tot ce ai cerut mai sus .Un calduros !La multi ani!" si de la mine.

    RăspundețiȘtergere
  5. wow! sunt emoţionată şi-mi strălucesc ochii (a lacrimi).
    Domnul să te-ntărească în hotarârile luate! Bucurie!
    La mulţi ani! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Aceleasi lucruri mi-a spus candva o prietena buna. Are aceleasi principii. Poate viata face ca un om sa vad lucruri in acelasi sens.
    La multi ani!
    Un an bun

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu sunt tare bucuroasa pentru tine, Zanita. Mai ales ca am fost alaturi de tine cu un sfat (cand am putut) aproape un an... Din februarie anul trecut... Ce mult a trecut si totusi, ce putin... :)
    Ai tot ce-ti trebuie, cred. Asa cum spui si tu, sanatate sa fie, ca restul vin de la sine.
    Un An Nou cat mai fericit sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumoase ganduri de sfarsit de an. Ma bucur mult ca te gasesc optimista si ca reusesti sa vezi partea plina a paharului. E mare lucru. :)
    Iti doresc un 2014 perfect, sa ai alaturi de tine dragostea, sanatatea si fericirea. Ele sa-ti insoteasca mereu pasii prin viata, alaturi de, asa cum bine ziceai tu, putin noroc. Sau mai mult, dupa caz. La multi ani, Fairytale. :) :*

    RăspundețiȘtergere
  9. draga mea, sa petreci ca-n basme în noaptea de revelion, sa pasesti cu încredere si bucurie în noul an! Fie ca Anul Nou 2014 sa fie si mai bun si mai bogat în realizari! Sanatate si LAMULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cat de minunat e sa-ti citesc randurile acestea! Echilibrul tau, pace sufleteasca ce-ai gasit pe sfarsit de an, sa te insoteasca si in urmatorul si toate sa-ti fie dupa placul inimii!
    Multa fericire si impliniri in noul an! :)
    La Multi Ani! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani ! Numai bucurii si impliniri in noul an!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa ai iubire si multa speranta ! Lucrurile se aranjeaza intotdeauna, trebuie doar un strop de speranta. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  13. La multi ani ,cu multe bucurii si tot ce poate fi mai frumos in viata!!

    RăspundețiȘtergere
  14. LA MULȚI ANI LINIȘTIȚI ȘI MULTĂ SĂNĂTATE !
    Noul An să fie spornic în tot ce faci !

    RăspundețiȘtergere
  15. Si asta a fost doar inceputul! Lucrurile minunate abia acum urmeaza. Sa fiti fericiti si intelepti! Si sa pretuiti tot ce aveti.

    RăspundețiȘtergere
  16. La multi ani! Sa ai parte de un an 2014 mai putin neplacut, mai putin razboios, cu sanatate, bucurii si impliniri pe toate planurile si mult noroc. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...