joi, 12 mai 2016

Parlez-vous BIJOUX?

Bijuteriile sunt accesoriile perfecte care dau acel touch întregii tale ținute. Au fost și vor fi mereu dorite, adorate și purtate de femei din toată lumea. Eu nu am întâlnit până acum femei care să nu iubească bijuteriile, de aceea azi aș vrea să vă încânt privirea cu bijuterii online de pe Online Bijoux.


Dacă vorbiți limba bijuteriilor, cu siguranță pe acest site veți găsi o bijuterie care să întrunească toate condițiile. Mie personal îmi plac culorile și port multe haine colorate, de aceea mă atrag și bijuteriile cu pietre semiprețioase de toate culorile. Setul de mai jos e deosebit, finuț și potrivit pentru orice femeie.




Am avut plăcuta surpriza să găsesc bijuterii handmade din argint, bijuterii cu design interesant. Mi-a atras atenția acest inel handmade cu sticlă murano. Din sticlă murano am un charm și este un material deosebit, care pare că își schimbă culoarea în funcție de intensitatea luminii.



Dacă sunteți fană bijuterii argint cu siguranță veți găsi modele care vă fac să spuneți: Da, este al meu, îmi place la nebunie, Îl vreau. Dacă vreți ca o bijuterie să spună o poveste de dragoste, puteți alege și din inelele de logodnă din argint. Le găsiți aici. Îmi place combinația de argint cu aur, arată foarte bine.




Orice bijuterie spune o poveste, unele ne spun de prima iubire, de primul Crăciun împreună, de marea cerere în căsătorie, fără să ne dăm seama o bijuterie înmagazinează atâtea și atâtea povești și amintiri frumoase.

VĂ PLAC BIJUTERIILE PREZENTATE DE MINE? CARE V-A ATRAS ATENȚIA ÎN MOD DEOSEBIT?




5 comentarii :

  1. imi plac vereghetele pe care le-ai ales de aici..sunt atat de finute ca le porti cu drag

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai, ai, ce frumos e setul cu piatra albastra! Dar si inelul imi place... Stiu ca au bijuterii frumoase pe site.

    RăspundețiȘtergere
  3. inelul cu sticla murano este superb ,imi place mult,bijuterii frumosa cui nu i/ar [lace asa ceva?

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...