sâmbătă, 14 mai 2016

Melkior a lansat 4 modele de perie ceramica

Melkior a lansat o colectie de 4 modele de Perie Ceramica Ionica Termica. Cele 4 perii difera prin dimensiunea diametrului: 25, 33, 43, 53.
Fiecare perie este ideala pentru indreptarea, netezirea si ondularea parului in timpul uscarii. Cilindrul din aluminiu tratat ceramic are peri care netezesc si imbunatatesc conditia parului. Cilindrul din aluminiu al acestei perii ceramice ionice difuzeaza caldura in mod egal si faciliteaza aranjarea tuturor tipurilor de par, de la drept la ondulat. Cele mai bune rezultate sunt obtinute atunci cand peria este folosita impreuna cu uscatorul de par. De ce merita sa folositi aceste perii? Ceramica aluneca usor, iar parul nu se incalceste. In plus, parul nu se va electriza intrucat aceasta perie emite sarcina negativa de ioni.

Ceramica are proprietati ce asigura distribuirea in mod egal a caldurii. Turmalina este un metal semipretios care se polarizeaza electric si ajuta la propagarea ionilor negativi, contracarand astfel efectul de par electrizat. Ionii negativi eliberati protejeaza scalpul, reduc despicarea firelor, imbunatatesc aspectul parului dandu-i volum. Pret: 56.90 lei (diametru 25), 59.90 lei (diametru 33), 67.90 lei (diametru 43), 76.90 lei (diametru 53) www.melkior.ro


2 comentarii :

  1. Preturile am vazut ca sunt accesibile. Cine foloseste pentru par asa ceva este si pacat sa nu isi ia :)

    RăspundețiȘtergere
  2. am si eu o perie de genul , alt brand dar cred ca ar fi cazul sa o schimb iar melkior ar fi o alegere foarte buna

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...