luni, 28 decembrie 2015

OOTD- Haina asimetrica Romwe

Dragele mele, îmi place vremea aceasta de primăvară, nu îmi e dor de zăpadă, așa că era de așteptat ca în aceste zile să ieșim la plimbare. Mi-a plăcut să văd cum orașul prinde viața și peste tot mici și mari erau la plimbare. Am profitat de ocazie și ne-am și pozat :)

Azi, vă prezint o haină frumoasă foc de pe site-ul Romwe

 AM PURTAT/I WORE:




Îmi place haina pentru că este asimetrică, în față este mai lungă, iar la spate este mai scurtă. Se poate purta deschisă sau închisă. Este destul de călduroasă. Mărimea este S, la mâneci are niște fermoare interesante. Mânecile sunt o idee mai lungi dar nu e o problemă, având în vedere că nu prea a plouat când m-am născut eu :)) Haina o găsiți și pe alte culori.




Se închide ușor cu ajutorul unei capse, care se află undeva în jurul gâtului. Haina este luată de pe Romwe la sfârsit de an puteți găsi multe haine aflate la reducere.







Am mai purtat:



DACĂ VĂ PLACE ȚINUTA MEA, 
VĂ AȘTEPT PĂRERILE CU DRAG!


3 comentarii :

  1. Iti sta foarte bine acest cardigan asimetric. Nu prea am indraznit ca comand pantaloni pana acum. Mi-am luat doar blugi dar cred ca am sa imi fac si eu curaj si in plus nus scumpi deloc pantalonii astia negri! Sa le porti cu drag! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. E draguta si pare perfecta pentru iarna blanda de afara! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de faina este. Imi place rau de tot si culoarea!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...