miercuri, 2 decembrie 2015

New Shein Wishlist+free shipping

Dragele mele, cei de la Shein.com, site-ul meu preferat de haine online, au prelungit seria de zile cu transport gratuit.Văd că pe site sunt încă 60 de ore de transport gratuit indiferent de valoarea comenzii, așa că zic să profitați.

Faptul că transportul este gratuit, este un mare plus, în așa fel puteți comanda fără grija transportului ceea ce vă doreați.Cum se apropie sărbătorile de iarnă, e musai să ne cumpărăm ceva frumos pentru noi și pentru persoanele dragi.

Produsele vin cam in 3-4 săptămâni, plata se face doar prin paypal sau prin transfer bancar.Referitor la calitate, eu zic că sunt produse ok, plus că la multe produse sunt și review-uri ale clientelor și puteți afla mai multe detalii despre produse. Dacă un produs nu are review, consultați ghidul de măsuri pentru fiecare produs în parte, câteodată diferă de la haină la haină.

M-am uitat și eu pe site-ul lor și vă propun un nou wishlist cu produsele mele preferate.LINK

Chiar dacă e iarnă, mi-a plăcut mult fusta cu model floral.Puțina culoare nu strică.

LINK

La fel și această rochie cu cireșe îmi place mult.are și un preț foarte mic.

LINK

Paltonul acesta scurt îmi place căci mă atrage culoarea vie.

LINK

O pereche de ghete confortabile, cu talpă ortopedică sunt ideale pentru mers pe jos.Că tot se apropie noaptea dintre ani,puteți să vă alegeți o rochie pentru a străluci în noaptea dintre ani!
SheIn -Your Online Fashion Coats


Un comentariu :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...