luni, 21 decembrie 2015

OOTD- Black and white Dresslink blouse

Am avut un week-end minunat, destul de călduros, perfect pentru plimbări și desigur pentru pozat. Nu vă mai spun că a fost și foarte aglomerat, căci cred că și voi vă confruntați cu aceste probleme.
Lumea merge la cumpărături, supermarket-urile sunt extra pline de oameni, pe stradă mașini cu șoferi nervoși care claxonează aiurea, lume grăbită pe toate drumurile. Parcă mi-aș dori ca oamenii să aibă mai multă răbdare, să facă lucrurile în tihnă, dar cred că societatea în care trăim are și ea partea de vină.

Printre cumpărături, curățenie și mici treburi, am găsit timp și pentru a ieși la fotografiat. Soarele a fost de partea noastră și ne-am bucurat de o vreme superbă.


Vedeta de azi este o bluză simplă, în non-culori. Sper să vă placă.


AM PURTAT/I WORE:






Bluza Dresslink este mărimea L. De obicei port S sau M, însă nu tot timpul mărimile se potrivesc la toate produsele. Eu când comand o bluză sau o rochie mă ghidez după măsurile din zona bustului. Dacă măsurile de pe site corespund cu ale mele, atunci aleg mărimea potrivită.
Calitatea bluzei este ok, nu este foarte potrivită pentru iarnă decât cu un palton deasupra, fiind mai degrabă o bluză primăvăratică. Având în vedere, vremea de afară, bluza e numai bună :)) Este o bluză ideală pentru ținute elegante, dar și casual. Are și un preț mic de 3.89$.

Pe Dresslink găsiți haine calitative și la prețuri foarte bune.









ALTE ELEMENTE ALE OUTFIT-ULUI:



CERCEI/EARINGS


VĂ AȘTEPT CU DRAG PĂRERILE CU PRIVIRE LA ACEASTĂ ȚINUTĂ!!!


3 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...