sâmbătă, 23 mai 2015

Scurt jurnal

Hello, ladies and gentlemen! Nu știu cum sunteți voi, dar eu simt că nu mai timp de nimic, așa cum mi-aș dori eu.Nu mai am timp să las comentarii pe toate blogurile pe care le citesc, sunt în urmă cu postările, cu proiectele.

Ce-i drept aștept concediul, care parcă nu mai vine.Bine că săptămâna viitoare avem un week-end prelungit, suntem liberi luni de 1 Iunie, căci sunt Rusaliile. Sper ca week-end-ul viitor să ies și eu cu băieții mei undeva,căci simt nevoia unei ieșiri în aer liber. Am ceva în plan, să vedem cum ne mobilizăm eu și Iubi meu.


Sunt foarte mândră de băiatul meu.Mergem de o lună la fotbal, la o Școală de Fotbal și îmi place ce văd.Mă încântă faptul că Bubu merge de plăcere la antrenamente și că se descurcă din ce în ce mai bine.cel puțin pentru vârsta lui.E stângaci, deși nu scrie cu stânga, lovește mingea cu piciorul stâng. Sunt mulțumită și de antrenorii care lucrează cu ei exemplar și în același timp sunt foarte duri și exigenți, iar acest lucru nu mă deranjează din contră, căci sportul implică disciplină. Văd și o mică schimbare în comportamentul lui, căci mi se pare mai liniștit, parcă s-a schimbat ceva la el.

Imaginile de mai jos le-am surprins în Craiova. 2 porumbei îndrăgostiți care se tot scăldau în apă, deși afară nu era așa cald. S-or fi crezut rațe sau erau în călduri? :))


VĂ DORESC UN WEEK-END FRUMOS ÎN CONTINUARE!






2 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...