miercuri, 27 mai 2015

Pijamale din 100% bumbac

Se spune că noaptea este cel mai bun sfetnic, somnul de noapte fiind momentul în care mintea noastră se relaxează total și o dată cu ea și corpul nostru. Somnul și implicit visele ne pot da rezolvări la multe din problemele noastre. Am avut de multe ori supriza, să visez anumite soluții la problemele din viața reală sau mici semne care să îmi dea de gândit.

Somnul este relaxant și pentru a fi și mai odihnitor este important să ne îmbrăcăm corespunzător pentru somn. Pijamalele ne creează și ele o stare de confort de aceea, ideal ar fi să alegem pijamale de calitate,din materiale bune, căci fără să ne dăm seama hainele de proastă calitate ne pot crea disconfort în timpul somnului. Eu nu pot dormi cum dormi alții buștean, sunt destul de sensibilă la acest capitol, așă că pijamalele au și ele rolul lor.

Dând un search pe net, am găsit un site cu pijamale din 100% bumbac.O să vă arăt și vouă ce mi-a plăcut mai mult de pe site-ul depozituldelenjerie.ro

Prima alegere ar fi BABELLA ARIEL by Babella în primul rând pentru că îmi place combinația de roșu cu negru. Materialul este 94% vâscoză și 6% elastan.O găsiți și pe alte variante de culori.




A doua alegere ar fi Italian Fashion Flores, o pijama simplă, în culori frumoase, și mai ales realizată din 100% bumbac.


Dacă vă creați cont pe site, beneficiați de o reducere de 5%.
VĂ PLAC ALEGERILE MELE DE MAI SUS?CARE ESTE PREFERATA VOASTRĂ?





2 comentarii :

  1. Sunt intre cei care dorm bustean - atunci cand ma hotarasc sa dorm :) - dar prefer imbracamintea din bumbac.
    Se zice ca rosul e o culoare care ne mentine in... alerta; chinezii recomanda sa nu folosim la somn haine rosii - dar nu mi se pare ca ar avea dreptate. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ela, draga mea, imi plac alegerile tale si vreau sa spun ca cativa ani in urma am avut o pijama cu fix aceiasi pantaloni ca din ultimul model. Sora mea mi-a daruit pijama si cred ca inca si acum am aceasta pijama acasa, in Moldova. Eu iubesc sa am pijame si o prietena mereu imi daruieste pijame si anul acesta i-am spus sa nu imi mai daruiasca ca am prea multe si le daruiesc ori la surori ori la soacra :)) (e prietena cea mai buna si nu se supara). Pupici si un weekend minunat sa ai. Liuba x

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...