sâmbătă, 2 mai 2015

Home sweet home-mic jurnal

Salutare dragele mele! Ce faceți? Mi-a fost dor de voi, dar am avut o perioadă când pur și simplu nu am mai simțit nevoia să blogăresc.Ciudat,nu? Eu cea dependentă de blog să nu mai fiu atât de activă. Adevărul e că m-am odihnit, după mult timp am dormit ca frumoasa din casa adormită. Spun casa, pentru că m-am mutat la casa mea, așa că de aici și starea de bine și relaxare pe care am simțit-o după o perioadă mai mult decât agitată.

Mă simt ACASĂ, cred că sunt ca o pasăre călătoare care după lungi peregrinări se întoarce acasă, la cuibul ei. Aici e cuibul meu, locul în care pentru prima dată mă simt atât de bine și mai ales liberă. Liberă să visez, să fiu eu însămi, alături de cei dragi mie.


În primele zile, nici nu îmi venea să cred că visul meu a devenit realitate, dar totul în jurul meu e mai mult decât real. Ne-am așezat cu toate lucrurile, sper ca niciodată să nu mai fiu nevoită să mă mut, căci m-am săturat să tot mut lucrurile de colo colo, și sincer se adună atâtea. Toată viața alergăm să strângem ba una, ba alta, și când plecăm pe lumea cealaltă nu luăm nimic cu noi, tocmai de aceea mi-am propus să prețuiesc mai mult viața, timpul petrecut cu cei dragi decât lucrurile efemere.

Mai sunt multe de făcut în căsuța noastră, dar nu mă agit, toate la timpul lor. Mă mulțumesc că am un acoperiș deasupra capului, un copil și un om minunat alături. Să fim sănătoși și să avem un loc de muncă,căci restul sunt mici detalii.Mulțumesc Celui de Sus căci fără El nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile.

VĂ MULȚUMESC PENTRU SUSȚINERE ȘI PENTRU TOATE GÂNDURILE VOASTRE POZITIVE!




6 comentarii :

  1. Ma bucura mult bucuria ta! :)
    Sa fie cu impliniri si mai mari mutarea in casuta noua! Sa fie cu bine!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. schimbi locul, schimbi norocul, asa se spune :)
    sa-ti fie bine in casuta ta, sa aduni amintiri placute aici si sa nu uiti sa te bucuri de toti si de toate asa cum ti-ai propus! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă bucur mult pentru tine,Ella!
    Să aveți parte numai de clipe fericite,bucurii și multe împliniri!
    Duminică frumoasă vă doresc!
    Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur pentru tine , acest sentiment am si eu si am trait aceste clipe acum doi ani cand si eu m-am mutat in casuta mea care este cu adevarat a mea si eu mi-am plimbat mult timp bagajul pe ici pe colo dara cum sunt fericita ca am locusorul meu stabil aici ma simt bine =D

    RăspundețiȘtergere
  5. E frumos si confortabil sa fii acasa. Sa ai un loc al tau, un loc care sa-ti apartina. Multe bucurii in casuta cea noua, multa fericire iti doresc! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai confortabil si sigur loc acasa. Felicitări pentru articol

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...